promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liptai Claudia tini lánya vadító bikiniben élvezi, és gerjeszti a forróságot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Liptai Claudia lánya, Gesztesi Panka nem rég ünnepelte a születésnapját.

Liptai Claudia már régóta az RTL csatornájánál van, de ugyebár anno a TV2-nél is láthatták őt a rajongói. Ő az a műsorvezető, akit bármelyik kereskedelmi csatorna szívesen lát, mivel a báját rengeteg néző nem tudja megunni. Azt persze senki se gondolta volna róla, hogy nagy Forma-1 rajongó.

A műsorvezető nem olyan rég ki is látogatott a Hungaroringre, ahol nem mással, mint a kétszeres világbajnokkal, Fernando Alonsóval futott össze. Nem csak találkoztak, de egy közös fotó is készült, amin az Instagramján is eldicsekedett.

Liptai Claudia egyik kedvenc nyaralós helye Görögország. Idén is ezt vette célba a családdal, és fel is töltött egy képet a kisfiával. Érdekesség, hogy ezt a képet minden alkalommal elkészítik, csak hát a műsorvezető fia, Marci egyre nagyobb lesz. Liptai Claudia később már valószínűleg nem fogja tudni így megtartani a gyerekét. A különleges képet ide kattintva tudjátok megnézni.

Ahogy sokan tudják, Liptai Claudinának van egy lánya is, akinek a néhai Gesztesi Károly az édesapja.

Marci is egyre nagyobb lesz, de Gesztesi Panka Sára gyakorlatilag már kész nő. A tinilány nem olyan rég ünnepelte ebben a hónapban a 17. születésnapját. A csinos alakját ki is használja, mivel modellként dolgozik.

A Daalarna húszéves évfordulóját ünneplő show-ján is láthatta a közönség, de a Sugarbird márka is lecsapott rá. Nem kérdés, hogy Gesztesi Panka Liptai Claudiától örökölte a csodás szépségét. Mivel ugyebár a szépségiparban modellként dolgozik, így nem fél lenge öltözetben megmutatni magát.

Liptai Claudia lánya teljesen mindegy, hogy milyen bikinit vesz fel, mindegyikben vadítóan néz ki. Vigyázat, ezek a képek tényleg forróságot fognak okozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás