promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vanya Timi úgy szétalázta az aszpartám mentes celebeket, hogy dicshimnuszt érdemelne
Borítókép:  YouTube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vanya Tímea zseniálisan figurázta ki az aszpartám mentes reklámarcokat.

Továbbra is dübörög a Xixo reklámkampánya. Még mindig újabb és újabb magyar celebek videói látnak napvilágot, akik egymás után szajkózzák, hogy a Xixo Zero Colája aszpartám mentes. Sokaknak már kezd elegük lenni ebből a mizériából, a közösségi médián olvasható kommentek között több olyat is olvasni, akik azt írták, hogy már csak azért sem fognak ilyen üdítőitalt venni, mert annyira idegesíti őket ez a túlzott hype.

Bár a Hell Energy Magyarország Kft. részéről zseniális húzás volt az aszpartámra ráhúzni az egész marketingkampányukat, abba nem gondoltak bele, hogy bizonyos esetben ez visszafelé sülhet el, hiszen tegyük fel, hogy aki nem kedveli Szabó Zsófit vagy Curtist, azok lehet, hogy miattuk nem fognak ilyen Zero Colát vásárolni.

Természetesen a hazai hírességek között is vannak olyanok, akik a falra tudnának mászni már ettől az aszpartám mentes dologtól, Vanya Tímea például biztos, hogy sohasem venné a kezébe ezt az üdítőitalt, még akkor sem, ha fizetnének érte.

A magyar színésznőt sokan csak úgy ismerik, mint Lékai-Kiss Ramóna legjobb barátnője, pedig elég sok műsorban, illetve sorozatban láthattuk már. Amellett, hogy a Turay Ida Színház társulatának tagja, korábban szerepelt a Kész átverés show-ban, a Hacktion: Újratölve-ben, a Jóban Rosszban-ban, A mi kis falunk-ban, a Drága örökösök-ben, a Mintaapák-ban, A Sék meg a többiek-ben, illetve legutóbb a Drága örökösök - A visszatérés-ben.

A színésznő az alábbi jelenetben például Hajas Lászlót segített átverni:


Vanya Tímea rendszeresen figuráz ki influenszereket, trendeket a saját oldalán, legutóbb pedig olyan zseniálisan osztotta ki az aszpartám mentes reklámarcokat, hogy dicshimnuszt érdemelne érte. Bár a paródiában leginkább egy influenszernek tűnő, fiatal lányon humorizál, ez azért az összes celebnek szólt, aki az elmút hetekben a kezébe vette a Xixo Zero Colát.

A vicces videó végén Timi megjegyzi:

„Az egész k*rva internet még mindig az aszpartám mentes colával van tele, ezért maradtam is egy pohár víznél”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás