promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lakatos Márk leborotválta azt, amilyét eddig még soha, sokkoló képen mutatta meg a végeredményt
Borítókép:  youtube.com/Frizbi TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lakatos Márk mindenkit ledöbbentett, nagyon bevállalós volt a stylist.

Mondhatjuk, hogy Lakatos Márk az ország talán legstílusosabb véleményvezére, ugyanis az ismert stylist rendszeresen rak ki TikTokra olyan videókat, amikben különböző, fontos közéleti témákkal kapcsolatban szólal meg, illetve celebeknek megy neki, ráadásul olyan erővel, hogy abba mindenki beleremeg – nemrég például Azahriah-val volt egy kisebb félreértése, ami elég nagy port kavart:

Legutóbb akkor lehetett sokat hallani Lakatos Márkról, mikor eljött az RTL-től. Láthatóan nagyon megviselte őt, hogy megvált tőle a csatorna, hiszen fontos szereplője volt a Reggelinek. Akkor megfogadta, hogy változásokat eszközöl az életében, és úgy tűnik, hogy nem csupán a levegőbe beszélt a híresség, ugyanis most olyasmit tett, amivel rengeteg embert meglepett – sőt, talán egy kicsit még saját magát is.

Szinte mindenkit sokkolt Lakatos Márk legújabb fotója, amin úgy láthatjuk őt, ahogy eddig még soha, ugyanis kopasz fejjel szerepel rajta – a népszerű divatszakember a gondolatait is megosztotta a hihetetlen változással kapcsolatban:

„Na tessék! Most figyeljetek! Ilyen még nem volt... Nagy levegő és borotva. Katona nem voltam soha. Kopasz sem. Eljött a pillanat. Amikor megláttam magamat a tükörben sokkot kaptam. Aztán elmosolyodtam. Kb így. Jó a változatosság és a tisztalap néha.”

A kommentek alapján sokan átérzik azt, ami Lakatos Márkot vezérelte, mikor leborotválta a fejét, hiszen megesik néha az emberrel, hogy drasztikus változásra van szüksége, és olyan dolgot tesz a külsejével, amit addig még soha – így néz ki kopaszon a stylist:

Akit érdekel, az itt megnézhet egy érdekes interjút, nemrég Hajdú Péterrel beszélgetett Lakatos Márk a kamerák előtt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás