promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő fordulat Azahriah és Lakatos Márk botrányában, erre senki se számított
Borítókép:  youtube.com/ZSHOW time (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ment egy ideig az adok-kapok, de végül Lakatos Márk lezárta a vitát.

Azahriah nevét azóta ismeri szinte az egész ország, mióta volt a ToiToi vécés szexbotránya. Persze előtte is egy nagyon népszerű előadó volt, most viszont akkora sztár, hogy az valami egészen elképesztő. Nemrég megint nagy port kavart, mikor elárulta, hogy vett magának egy hamisítvány Balenciaga cipőt – ez a cselekedete pedig odáig fajult, hogy még Lakatos Márk is megszólalt az ügyben.

Lakatos Márk nemrég az Activity című műsorban is tréfát űzött emiatt Azahriáhból, ugyanis azzal poénkodott, hogy ha vele játszana, akkor megkérné, hogy mutogassa el, honnan van a kamu Balenciaga cipője. Nem is kellett ennél több, hogy a fiatal előadó visszaszóljon, és nekimenjen a stylistnak – aki amúgy annak idején pont, hogy megvédte őt ebben a témában, hiszen nem ítélte el, amiért hamisítvány terméket vásárolt.

Azahriah kicsit személyeskedőre vette a válaszát, hiszen megtámadta benne Lakatos Márk szakmai ismereteit – majd jött a válasz, ami mindenkit meglepett.

Sokan azt hitték, hogy ezek után Lakatos Márk úgy elküldi melegebb éghajlatra Azahriát, hogy csak na, de végül nem így lett. Picit csipkelődve ugyan, de elmagyarázta neki a szituációt, és biztosította arról, hogy nincs ebből se harag, se balhé, se háború – helyette viszont van béke és szeretet, hiszen saját elmondása szerint nagyjából ő az egyetlen hazai előadó, akit szívesen hallgat.

„Nem kell személyeskedni, meg nem kell sértegetni se egymást, mert én tökre bírlak téged”

– mondta a videójában Lakatos Márk.

Ezzel a stylist stílusosan pontot tett az ügy végére, és nem engedte, hogy még jobban eldurvuljon a helyzet, ez pedig nagyon bölcs döntés volt a részéről, hiszen valószínűleg senkinek sem hiányzik egy újabb gigabotrány.

Itt lehet megnézni Lakatos Márk teljes videóját, amit a fűben heverészve vett fel:

Akit érdekel, az itt megnézhet egy viszonylag friss, nagyon érdekes és őszinte interjút Azahriával:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás