promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megan Fox mellbimbói közfelháborodást okoztak, sose volt még ilyen botrányosan bevállalós a Transformers sztárja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megan Fox brutáldögös ruhája szinte semmit sem hagy a fantáziára.

Megan Fox a 2007-ben bemutatott Transformers című nagy sikerű látványfilmmel robbant be a köztudatba, és szinte egyből egy modern szexszimbólum lett belőle, ugyanis teljesen megbabonázta a globális közönséget a hihetetlen szépségével. A színésznő a széria harmadik részében már nem szerepelt, miután sokan kiakadtak azon, hogy Hitlerhez hasonlította a rendezőt, Michael Bayt, de ettől függetlenül jelenleg is szupersztárnak számít.

Mostanában a filmjei helyett leginkább csak Megan Fox magánéletéről lehet hallani, ugyanis nemrég rejtélyes módon szakított a rocksztárként ismert vőlegényével, Machine Gun Kellyvel, akivel elvileg már kibékültek, de még mindig nem kerültek vissza a közös képeik a színésznő Instagram oldalára, ez pedig arra utal, hogy valószínűleg még nem sikerült mindent helyrehozniuk a kapcsolatukban, de igyekeznek.

Aki követi Instagramon Megan Foxot, az mostanában rendesen meglepődhet a világsztár posztjain, ugyanis olyan bevállalós, brutáldögös képeket rak ki magáról, hogy azzal a fél világot kiakasztotta – de vajon jogos ez a felháborodás?

Megan Fox tartott egy kis szünetet Instagramon, majd olyan fotókkal tért vissza, hogy mindenkinek leesett az álla, ugyanis szinte teljesen meztelen a felvételeken, és csak alig takarja valami őt. Sőt, volt, hogy a mellbimbóit is megmutatta egy áttetsző lepel mögött, ezen pedig rengetegen megrökönyödtek, mivel nem értették, hogy miért csinálja ezt.

A Transformers sztárja most egy kicsit visszavett, és olyan képeket posztolt magáról, amik ugyan szinte semmit sem hagynak a fantáziára, de a profin elhelyezett mellbimbótapaszoknak köszönhetően talán még pont nem számítanak 18+-os villantásnak – akit érdekelnek Megan Fox elképesztően csábító fotói, az itt megtekintheti őket, de persze csak saját felelősségre:

Megan Fox amúgy hamarosan A feláldozhatók negyedik részében fog feltűnni Jason Statham mellett, itt lehet megnézni a szeptemberben érkező film akciódús előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás