promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A haláldimenzióból tért vissza a súlyosan rákos Anita, halott apja küldte vissza az életbe
Borítókép:  YouTube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Anitát már beszippantotta a haláldimenzió, de a túlvilágon élő szerettei visszaküldték az életbe.

Sokan nem hisznek benne, hogy van élet a halál után is: egyesek úgy vélik, hogy ha végleg lecsukódik a szemed, akkor nem térsz vissza egy másik alakban, vagy nem kerülsz át egy másik világba - nevezzük nevén: mennyország.

Persze olyanok is vannak, akik fanatikusan hisznek a túlvilágban, sőt, olyanok is szép számban élnek közöttünk, akik azt állítják, hogy ők egyszer már meghaltak, néhány percig halottak voltak, aztán valamilyen oknál fogva visszatértek az életbe. Ezek az emberek azt is elárulták, hogy mit láttak a halál után, de ezeknek a hitelessége nem bizonyítható.

Utóbbiakhoz tartozik Anita Moorjani is, aki Hodgkin-limfómában szenvedett, otthon gondozták mindaddig, míg 2006. február 2-án 30 órára kómába nem esett. Az orvosok akkor azt közölték a férjével, hogy készüljön fel a legrosszabbra, vagyis arra, hogy a felesége soha többet nem nyitja már ki a szemét.

Anitával aztán elképesztő dolog történt: az asszony később arról számolt be, hogy míg kómában feküdt, mindent hallott és látott, ami a kórteremben zajlott. Elmondása szerint lélekben ugyanis teljes mértékben jelen volt, csak egy másik dimenzióban. Ebben a környezetben a nő úgy érezte, hogy szerető lelkek veszik körül, majd meglátta a rég elhunyt édesapját és a legjobb barátnőjét. Ekkor tudatosult benne sok minden a földi életével kapcsolatban, hogy mi mindenre nem figyelt oda; például, hogy a szervezete már jó előre jelezte a betegségét, de ezt ő nem vette figyelembe.

Anita állítása szerint amíg abban a másik világban volt, döntést kellett hoznia, hogy visszatér-e a földi életébe, vagy átadja magát a halálnak. Ekkor a két évvel ezelőtt, szintén rákban elhunyt barátnője azt mondta neki, hogy

„Ez itt a vég, elérkeztél te is. Most menj vissza és élj teljes, szabad életet”.

Miután Anitába visszatért az élet, azt is megértette, hogy miért lett rákos.

Rájöttem arra, hogy mi magunk tesszük pokollá vagy mennyországgá az életünk, és tisztába lettem azzal, hogy én miként tudom megteremteni a saját mennyországomat az életemben!

Anita később teljesen kigyógyult a betegségéből. Azóta öt könyvet írt, köztük a New York Times bestseller-t, a Dying to be Me-t. A szerzőnő most 64 éves. Az alábbi videóban hosszasan beszél a halálközeli élményéről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás