promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félelmetes dolog rejtőzködött a család szekrénye mögött, ledöbbentek, miután kinyitották
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Új ingatlan felfedezése együtt jár félelmetes dolgokkal és meglepetésekkel is.

A titkos szoba vagy titkos hely kifejezés az elmúlt években elképesztő népszerűségre tett szert a közösségi médiában, már-már a tartalom népszerűsége vetekszik egyéb nagy kategóriákkal is, a tendencia pedig érthető, hiszen a titkos szoba misztikus és egyedülálló hely, ám mivel otthon találjék a legtöbbször, így nagyon is közel van hozzánk, szinte bárki otthonába is lehet. És elsősorban azért nézzük, hogy meglássuk, mások hogyan reagálnak ezekre a rejtélyes felfedezésekre.

A műfaj amúgy a TikTok-on nagyon népszerű zseáner elsősorban.

A The Sun most egy olyan elképesztő felfedezésről számolt be, amelyben egy család rejtett szobát talált a szekrény mögött, amely nem volt üres, és nem is akármilyen dolgok voltak benne. És ez a meglepő elsősorban. Az új tulajdonos, az ingatlan megvásárlója úgy érezte magát hirtelen, mintha egy múzeumba lépett volna be, mivel annyira régiek volta ka talált tárgyak. Egy rejtett panelt vettek észre a szekrényben ezt kellett megmozgatni, és már be is léphette ka titkos részbe. A ház száz éves, és az a dolog is valószínűleg száz éves volt, amit bent találtak. Mindtha valaki betette volna ide ezeket a tárgyakat, egy apró kis szobába, és utána megfeledkezett volna róluk.

Egy ósdi bőröndöt találtak.

Mintha utazásra lenne kész, összehajtogatott vászoningek voltak benne, illetve rengeteg könyv, amelyek mind 19. századi kiadásúak. Furcsa volt ezeket látnia a családnak, és több hozzászólásra is válaszoltak, arra gyanakodnak, hogy több ilyen szoba is lehet a házban. Egyelőre azonban a szorival adósak maradtak, azt még nem sikerült megtudniuk, hogy mi történhetett a házban, ezek a dolgok miért kerültek ide, és miért maradtak ilyen érintetlenek.

Íme a videójuk a nagy felfedezésről:

@briannakarlsen Found a hidden room in the closet, had to check it out! #fyp #hiddencloset #hiddenroom #explore original sound - Brianna Karlsen
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás