promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ijesztő baleset érte Kulcsár Edinát, kórházba kellett szállítani az egykori szépségkirálynőt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A férje azonnal, gondolkodás nélkül cselekedett!

Kulcsár Edina legfrissebb posztja szerint, abban a szerencsés helyzetbe került, hogy szerepelhet a Glamour első mozgó - vagyis digitális címlapján. Az egykori szépségkirálynő egy rózsaszín tüll-anyagú fodros ruhában sétál be a képbe, széles mosollyal. A poszthoz a következőket írta:

"Ez volt a 2. nagyobb fotózásom a szülésem után pár héttel. Tudtam, hogy a nagyon extra fotók mellett egy ilyen videó is fog készülni. Egy kicsit féltem ettől a mozgó címlaptól, hiszen itt nincs előnyös póz, amiből egy szép fotó készül. Itt csak a kőkemény valóság van, de nem bánom, mert ez vagyok én. Csak úgy, mint az interjú, amit a címlap kapcsán készítettek velem. Őszinte és igazi. Remélem, hogy szeretni fogjátok."

Sokan kritizálták az influencert, amiért nem tökéletesen vékony a címlapon. Nagyon sokan pedig úgy érezték, hogy épp azokat kellene kritizálni, akik Edinától elvárják a tökéletes alakot ilyen kevés idő alatt a szülés után. Az egyik követője így reagált:

"Tipikus Női gondolatok mert szülés után az a legfontosabb hány kiló az ember még úgy egyébként is ma csak az a fontos sok embernek, a külsőségek. BOLDOGSÁG! Ja és ott van Adriana Lima szupermodell vannak nők, akik egyszerűen gyönyörűek minden kiadásban, formában és méretben. És vannak nők akiknek ezt nagyon nehéz megemészteni"

Egy másikuk így sietett az énekesnő segítségére:

"B*sszus 10 hete szült kb.... tisztelet a kivételnek, de aki itt kritizál meg kövérez, az szült már egynél több gyereket? 10 hét emberek!!!! A teste még csak regenerálódik..... majd 1-2 év múlva ha egészségileg rendben akkor visszajön a természetes alakja. De addig engedtessék már meg neki és mindenki másnak is, hogy előbb rendeződjön a teste és a lelke is, a családban kialakuljanak a rutinok stb... Egyébként meg nem baj az ha valaki egészséges módon felvállalja, hogy szülés után ez bizony én vagyok, mert a közösségi média nagyon torz képet tud festeni a valóságról sajnos."

Az, hogy Kulcsár Edina mennyire törődik ezekkel a kommentekkel csak sejteni lehet, azok után, hogy a kórházat is megjárták a közelmúltban. Edina 24 órán át elérhető Instagram-történetben számolt be róla, hogy a baleseti osztályra került, mert megsérült a lába. Végül megnyugtatott mindenkit: törésről nincs szó.

"A férjecském elhozott egy gyors baleseti ellátásra, szóval megleszek. Ilyen ügyesen tudok otthon közlekedni, de szerencsére nem tört el, viszont ettől függetlenül a látvány nem túl szép"

- írta Edina az Instagram-történetben. Jó gyógyulást kívánunk neki!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás