promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Véget ért Kulcsár Edina és G.w.M Porsche szerelme?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gyorsan túladott rajta Kulcsár Edina.

Általában egy férfi nem méregdrága ékszerekkel és luxusajándékokkal bizonygatja egy nőnek, hogy menyire szereti, de vannak olyan emberek, akik egyszerűen nem tudják máshogy kimutatni az érzéseiket kedvesük felé. Külső szemmel nézve Varga Márk, vagyis G.w.M is ebbe a kategóriába tartozik, hiszen folyamatosan azt kell látnia az internet népének, hogy a rapper-előadó éppen milyen milliós értékű ajándékkal lepi meg Kulcsár Edinát.

Még a terhesség alatt egy 27 milliós, hófehér Porsche Macan-t adott neki, ami sokaknál kiverte a biztosítékot, főleg miután Edina az alábbiakat írta a nem éppen hétköznapi ajándékról:

„Márk mindig próbál a kedvemben járni, valamilyen formában a tudtomra adni, hogy mennyire szeret. A tenyerén hordoz és mellette tényleg olyan az élet, amiről a nők álmodoznak. Bár néha képes túlzásokba esni az ajándékok tekintetében... Neki ez normális, nekem viszont nem megszokott. Szerintem a legtöbben nem is tudnák hova tenni, ha a szerelmük egy Porsche autóval lepné meg őket. Egyelőre még én sem fogtam fel, hogy ajándékba kaptam egy ilyen kocsit, hiszen korábban mindenemért keményen meg kellett dolgoznom”

Most viszont úgy tűnik, véget ért a Porsche szerelem, vagy csak lejárt a kölcsönzési ideje a luxusjárgánynak, ugyanis sokaknak feltűnt, hogy Kulcsár Edina már egy néhány millióval "olcsóbb" autóval, egy Mercedes kombival jár.

A Reddit-en rögtön elindult a találgatás, vajon hova lett Kulcsár Edina ajándék Porsce-ja, de az egyik hozzászóló azzal poénkodott, hogy valószínűleg ugyanoda került, mint G.w.M egy másik luxusautója, aminek szintén nyoma veszett. De akadnak még mulatságos kommentek bőven:

„Gondolom ugyanott van, mint G.w.M. Panameraja, amiből ugye »nincs még egy az országban«”

Por sche maradt belőle a NAV átvilágítás után

Vitte a zaciba, miután kiderült, hogy adóra kell a pénz

Lecserélte az aranyszínű "sukárhajtású" babakocsira

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás