promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Elizabeth Hurleyt a saját fia vetkőztette le, nem is akárhogyan
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elizabeth Hurley megmutatta, hogy anya-fia párosuk egy vérpezsdítő thrillert képes létrehozni, aminek előzetese már fent van a Youtube-on.

Alig-alig hisszük el, hogy a már 58 esztendős Elizabeth Hurley brit. A forróvérű színésznő ugyanis lassan nyugdíjas korba lép, de nem csak a szigetországi bulvármédia, de az emberek is imádják. Lizt nem csak bombasztikus (még, ha orvosok is alakítgatták szépészeti beavatkozások segítségével) testéért, hanem igencsak bevállalós filmszerepeiért, és szókimondó stílusáért is körülrajongják. A híresen férfifaló veterán színésznő az elmúlt évtizedekben mindig fel-fel bukkan a sajtóban, bár korántsem neveznénk botrányhősnek.

[[liz1]]

Pár hónappal ezelőtt reppent fel a hír, hogy Elizabeth Hurley lehetett az a nő, aki elvette a királyi család feketebárányának számító Harry herceg szüzességét. Ugyan az Amerikába költöző herceg sosem igazolta a feltevést, hogy Liz lett volna-e a szerencsés, a színésznő már többször is tagadta az esetet. Harry a könyvében megjelent beszámolója szerint egy tőle sokkal idősebb, ismert nővel volt először életében. Aki egy heves aktus után még el is fenekelte őt. Sok jól értesült szerint bárki, bármit is állít, bizony Hurley kisasszony volt az a tapasztalt hölgyemény, aki a majdani III. Károly király fiát bevezette a felnőtt életbe. 

Most pedig ismét sokak pubertását nyithatja meg a jó Elizabeth, lévén főszereplője lesz egy tavaly leforgatott, ám csak idén képernyőkre kerülő filmnek. Egy szexuálisan túlfűtött nőt fog játszani, aki egy távoli szigeten fog leszbikus kalandba keveredni egy fiatal lánnyal. A "moziban" lesz bőven meztelenség, és a hatodik ikszhez közeledő Liz bizony nem fogja majd vissza magát. Ami tény már csak azért is pikáns, mert a film rendezője a saját fia, Damien volt. A 21 éves srác pedig nem volt rest a saját édesanyját olyan túlfűtött jelenetekbe hajtani, ahol két nő között csúcsra ér a szerelem a testiség oltárán. A döbbenetesen izgalmasnak ígérkező alkotást még idén meg lehet tekinteni streamingen, attól azonban nem tartunk sajnos, hogy egyhamar magyar szinkront is kapna. 

Íme, az előzetes, szigorúan felnőtt korú olvasóinknak: 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás