promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elvétette a mozdulatot, felcsúszott a szoknya a fejére, a bugyiján ámult a stúdió közönsége - hihetetlen felvétel a YouTube-on
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindennapi jelenet történt fehérnemű fronton, egy kiszámíthatatlan mozzanat fura következményei a YouTube-on.

Janet Jacksonnal, Justim Timberlakkel és Miley Cyrus-szal is msgtörtént már.

Azok a legérdekesebb videófelvételek, amelyek váratlanul történnek, fura helyzeteket okoznak, és ráadásul mindez mondjuk az élő adsában megy le. Néha elég csak egy-egy rossz mozdulat vagy éppen egy rosszul megválasztott ruha, és mág meg is történik az a helyzat, amelyet az angol bulvárszakirodalom csak úgy nevez, hogy wardrobe malfunction. Rengeteg ilyen és ehhez hasonló kép és videó terjed az interneten, amelyeken a legnagyobb sztárok kerülnek bizarr és kiszámíthatatlan helyzetbe hirtelen.

A legemlékzetesebb ilyen jelenet Janet Jacksonhoz tartozik, akinek az élő adásban tépték le a ruhadarabot, amely a mellét takarta. Szinte az egész világ láthatta az oltári nagy bakit élő adásban, és persze milliók felvételről például a YouTube-on. Mindez pedig még nagyon rég készült, 2004-ben, amikor éppen a Super Bowl döntőjét játszották. Az "elkövető" pedig Justin Timberlake volt. Maga a wardrobe malfunction, mint kifejezés is ekkor keletkezett, és lett szerves része a popkultúrának. Azóta pedig videók és képek tízezreit tesszük már bele ebbe a kategóriába, és a szó által könnyebb az életünk is a keresések tekintetében.

De történnek óvintézkedések éppen ezek elkerülése végett.

A hírességek és előadók általában óvintézkedéseket tesznek a wardrobe malfunction elkerülése érdekében, például duplaoldalas ruhák használatával, különlegesen tervezett fehérneműk viselésével, vagy olyan ruházat kiválasztásával, amely biztonságosan illeszkednek egymáshoz, nem érhet baj. A szoknya például nem könnyen libben fel, ha hirtelen történik egy váratlan mozdulat. Azonban, annak ellenére, hogy megteszik ezeket a lépéseket, balesetek még mindig előfordulhatnak.

Ilyen volt például az a híres jelenet élő adásban, amikor a stúdió vendége lement olyan pózba,hogy fekvőtámaszt nyomjon, ám a mozdulat túl váratlan volt, és a fehérneműje ott áltt mindenki előtt:

Beyonce például megmenekült egy majdnem wardrobe malfunction-os helyzetben, mivel az egyik táncosa észrevette, hogy a ruhája rakoncátlankodik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás