promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Metzker Viki a fűben fetrengve, falatnyi bugyiban szurkolt a magyaroknak - képek
Borítókép:  instagram/djviktoriametzker
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Metzker Viki mindent bevetett, hogy a magyar labdarúgó-válogatott továbbjusson csoportjából az Európa-bajnokságon, és bár nem jött össze a bravúr, azért ezek a bugyis képek nagyot szóltak. 

Metzker Vikivel mostanában nagyot fordult a világ, hazánk egyik legdögösebb lemezlovasának ugyanis május végén megkérték a kezét. A szexi dj a BSW-ből ismert Gabennek mondott igent. A lánykérés nagyon romantikusra sikerült, az eseményre pedig egy Miskolc melletti helyszínen került sor, ahová a pár rendszeresen visszajár. 

Az eljegyzés ellenére Viki azonban egyáltalán nem lett szégyenlősebb, aminek valószínűleg rengeteg férfi örül. 

A dj ezúttal a magyar labdarúgó-válogatott utolsó csoportmérkőzése előtt bújt nemzeti szerelésbe, de alul csupán egy falatnyi bugyi takarta a tökéletes fenekét. Viki látszólag nagyon élvezte a rapid fotózást, a végeredményre pedig nem csak itthon, de külföldön is kíváncsiak, a pikáns képek ugyanis több nemzetközi oldalon is megjelentek. 

Magyarország végül 2-2-es döntetlent játszott Németország ellen, ami nem volt elég a továbbjutáshoz, így Marco Rossi együttese búcsúzott a Európa-bajnokságtól, de Metzker Viki azonban minden  tőle telhetőt megtett a sikerért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás