promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghívó nélkül lógott be a szupertitkos helyre amit egy rejtélyes térképen látott, hihetetlen felvételeket készített a távozása előtt
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mesebeli helyszínre kalauzol el minket az a bátor lány, aki olyan helyre utazott, ahova eddig csak szigorúan titkos meghívóval lehetett bejutni.

A kalandor nem kevesebbre vállakozott, minthogy végigutazza a Harry Potter ikonikus helyszíneit, ahol a filmek játszódnak. Földi halandó ritkán teheti be ennyire varázslatos helyszínre a lábát, így hatalmas izgalom végignézni ahogyan a lány izgalmasabbnál izgalmasabb helyekre jut el, miközben fejen kólint a felismerés: de hiszen ezt láttam! Tényleg itt voltak! Harry és Ron itt beszélgettek, itt varázsolt Hermione, itt játszódott a mindent eldöntő kviddics meccs és ezek közök a falak között nevelkedett felfoghatatlan generációnyi varázslónövendék.

Az utazást, hiszen hogyan is lehetne másképp kezdeni, a 9 és 3/4-ig vágányról induló Roxfort Expresszel indítja. A vónat Skócián halad keresztül és gyönyörű, buja zöld tájakon vezeti végig a nézőt. Nem is telik el sok idő és a bátor lányka már a Roxfort folyosóin sétál. Ez pedig nem más, mint a Gloucester katedrális.

Hihetetlen látni a kihalt folyosókat, azonban kis idő múlva az elménkben elevenednek meg a film ikonikus jelenetei és látjuk, ahogyan szépen lassan megtelik élettel videó. Utána a Malfoy birtokon szalad keresztül, ami a katedrális közelében lévő gyönyörű zöld terület. Ezután a fekete sziget következik, amely a filmben a Roxforthoz tartozó kis sziget.

Ellátunk a Tiltott Rengetegbe, ami Hagrid birodalma volt, hihetetlenül misztikus a zöld rengeteg, szinte elhisszük, hogy a mágikus lények, amik ott élnek, valóban léteznek. Megmutatja a varázslatos repülő autót is, ami egy szép kis rivallót eredményezett Ronnak és Harrynek. Ellátogat Dobby sírjához is (ami egyébként nem kis fejtörést okozott a városnak: közleményt kellett kiadni arról, hogy a fanatikus rajongók ne hagyjanak ott több zoknit, mert a helyzet kezelhetetetlenné vált), és a Roxfort varázslatos könyvtárát is viszontláthatjuk a felvételen.

Nem lőttünk el minden helyszínt a cikkben, szóval mindenképp nézzétek meg a videót, ami a végén egy nagyon vicces filmes utalással zárul:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás