promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghalt a Harry Potter sztárja
Borítókép:  profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Családját is sokkolta a színész halálának híre.

Talán ha azt mondjuk Paul Grant, nem tudod kiről van szó, de ha azt mondjuk, hogy  Harry Potter, Star Wars, Willow és Legenda, akkor ezek a filmek már mondaak valamit. Paul Grant egy törpenövésű színész volt, akinek talán legismertebb szerepe a Harry Potter és a Bölcsek köve című filmben volt, ahol egy szigorú gringottsi koboldot alakított (Ampókot). 

Paul Grant összesett a Kings Cross pályaudvaron de mire a mentők beértek vele a kórházba már beállt az agyi halál nála - írja a Daily Star. Grant 56 éves volt. Halálának hírét családja is megerősítette, akiket sokkolt a szomorú hír. 

Paul lánya, Sophie Jayne Grant így nyilatkozott apjáról.:

"Le vagyok sújtva. Apám sok szempontból legenda volt. Mindig mosolyt és nevetést csalt mindenki arcára. Bármit megtett volna bárkiért, és hatalmas Arsenal-szurkoló volt. Színész, apa és nagypapa is volt."

Grant 3 gyerek édesapja volt, de nem volt zűrmentes az élete. Mindenki tudta róla, hogy drog és alkohol függőséggel küzd és emiatt is romlott egészségügyi állapota idővel. 

Paul barátnője, a 64 éves Maria Dwyer hozzátette:

"Paul volt életem szerelme. A legviccesebb ember, akit ismertem. Ő tette teljessé az életemet. Az élet nélküle soha nem lesz ugyanolyan."

A család egyik barátja azt mondta róla:

"Kedves fickó volt. Mindig is küzdött a drog- és alkoholfüggőséggel, de tehetséges színész volt. A 'törpék királyának' nevezte magát. Ez annyira szomorú."

Paul korábban többek között az 1998-as Willow-ban is játszott Val Kilmerrel, az 1985-ös Tom Cruise-filmben a Legendában, az 1986-os Labirintusban David Bowie főszereplésével, valamint a Tök alsó 2.című vígjátékban is szerepelt. De olyan karaktereben is lehetett őt látni mint az Endor erdei holdján élő kis szerethető szőrös ewokok.

Kép: Profimedia: Paul Grant függőségei miatt már teljesen lezüllött élete végére

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás