promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Anikó lovaglópálcát nyalogatva, pőrén sokkolja követőit és közben nagyon jól érzi magát
Borítókép:  YouTube - Frizbi TV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megosztó véleménnyel voltak a követői legújabb provokatív képéről.

Molnár Anikó korábban már vallott arról, hogy az OnlyFans-en sikerült igen komoly karriert befutnia, és hogy ezzel végre olyan anyagi biztonságot tudhat magáénak, amire mindig is vágyott. Az egyikori Nagy Ő és Való Világ sztár egyáltalán nem idegenkedik attól, hogy erotikus fotókat, tartalmat posztoljon magáról az internetre, de meg is kéri annak az árát. Így ez a platform számára tökéletesnek bizonyult ahhoz, hogy végre azt csinálja, amit szeret és amiben kényelmesen érzi magát. 

Legutóbbi posztja alá viszont igencsak megolsztó kommentek érkeztek. Egyesek elítélik, hogy 48 évesen a testéből - vagy legalábbis annak megmutatásából - él. Míg mások inkább a nők összetartásának hiányát hangsúlyozták, megint mások azt írták, hogy jobb lenne, ha mindenki a maga dolgával foglalkozna.

"Elég szánalmas, hogy idáig jutottál és még sír a szád is, hogy ez milyen kemény meló! 1x majd biztos sajnállak érte, de most inkább azért, hogy idáig süllyedtél. Van szakmád, miért nem abba feccölöd az energiádat? Jó abba belegondolni, hogy hány abberált állat fizet azért, hogy a te pucér testedet nézve elégítse ki vágyait? Mi jön ez után? Porno? Ennyit erről a "világról"!"

Bőven voltak olyanok is, akik Anikó mellett álltak ki:

"Nők össze kéne tartani, nem egymást bántani. Biztos vagyok benne, hogy legtöbb nő szégyelli felvállalni önmagát, és nem elégedettek önmagukkal. De kár ezért bántani Anikót, vagy bárkit, aki mer önmaga lenni. Nők összetartani, és elfogadni egymást légyszíves, ne irigykedni egymásra. Köszönöm a figyelmet."

És akadtak olyanok, akik bár követik az influencert, nem szeretnének beleszólni ezekbe a dolgokba:

"Magánügy ki milyen képet tesz fel. Kritizálni mindenkit lehet még azt is aki kritizál. Nem tetszik? Gusztustalan? Senkit nem kötelező követni, tovább lehet lapozni."

Egy egészen biztos, Anikó magabiztosan mozog ebben a világban és tartja mottóját: "Akik szeretnek, visznek előre. Akik utálnak, egyenesen tolnak előre!"

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás