promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Mindenki nyalja ki a s*ggemet!” - Sebestyén Balázs tahó baklövése még mindig kiakasztja az embereket
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs tahózásai még mindig bántani tudják az ember fülét.

Sebestyén Balázst senki sem kell bemutatni. Ő az ország egyik leghíresebb televíziós-, és rádiós műsorvezetője, aki elképesztő karrierutat járt be eddig is. Balázs 46. születésnapján visszatekintettünk kicsit, hogy megmutassuk, honnan is indult a pályafutása, és bizony a régmúltbeli tahózásai és káromkodásai még ma is bántani tudják az ember fülét.

Középiskolás korában még egyáltalán nem érdekelte a média, akkor még a birkózásban látta a jövőjét, aztán felsőfokú tanulmányait mégis Havas Henrik Budapest Média Intézetében kezdte meg. Ezután átjelentkezett Szegedre, ahol Angol-kommunikáció szakon szerzett bölcsész diplomát. 20 éves korában csöppent bele a média világába, ugyanis egy ismerőse azt javasolta neki, hogy menjen el a Z+ zenei televízió válogatójára; fel is vették.

Ennél a csatornánál kapta meg első saját műsorát, a Megállót, ami egy kívánságműsor volt. Ennek az volt a lényege, hogy a stábbal járta az országot, és teljesítette civil emberek kívánságait. 2007-ben napvilágra került egy videó, ami a Megálló kimaradt jeleneteit tartalmazza.

Nem csoda, hogy ezt nem akarták bevágni a műsorba, hiszen Balázs folyamatosan káromkodik és idétlenkedik benne, tahó módon beszól és megalázza az utca emberét. Később Balázs többször is hangsúlyozta, hogy nagyon szégyelli magát az akkori énje miatt, de persze a videó azóta is fent figyel az interneten, és még ma is érkeznek alá friss kommentek.

„Fiatal Balázs mekkora karriert futna ilyen videókkal a mai youtubeon”

„Sokan írják itt, hogy megváltozott… meg a lószerszámot. Emlékszem amikor a vadászkamara elnökét aki mellesleg az apja lehetne úgy lejáratták élő adásban, hogy én szégyelltem magam. Másnap meg még beolvastak egy levelet tőle amiben védte magát és még egyszer újra kiröhögték. Ez volt az utolsó, hogy hallgattam azt a reggeli szemetet. Egy büdös nagy pofon járna neki az élettől de még a gyerekei gondoskodhatnak róla”


Ezután kapott saját talkshow-t az RTL-nél, ez volt a híres Balázs Show, ami a Mónika Show mintájára készült. Ezekből is vannak fent bőven emlékezetes jelenetek, többek között amikor Erzsikének kicsit elgurult a gyógyszere a stúdióban, és bolond módjára esett neki volt szerelmének és akkor párjának. Ebben az adásban hangzott el a legendás mondat is:

„Akkor fogom ezt lezárni, amikor ezek ketten agonizálni fognak lelkileg”


Sebestyén Balázs jelenleg a Rádió1-en vezeti saját reggeli műsorát Rákóczi Ferivel és Vadon Janival, ugyanakkor az RTL-en is gyakran képernyőn van; most éppen a Gyertek át új évadában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás