promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Celeb cicik: Baukó Évának vagy Hódi Pamelának van jobb melle?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Összecsapnak a celeb szilikoncicik.

Tombol a hőség, javában dübörög a strandszezon, a magyar hírességek pedig fürdőnadrágra és bikinire vetkőztek a vízparton. A hazai hírességek egymás után posztolják ki a fürdőzős képeket és videókat a közösségi oldalaikra, ezeken a fotókon pedig jól szemügyre vehetjük a női celebek formás cicijeit.

Persze nem mindenkinek vannak természetesen nagy és gömbölyded idomai - valakinek a szoptatás miatt -, ezt pedig csak kevesen tudják elfogadni. Csobot Adélnak például még mindig nem jutott eszébe, hogy plasztikai sebészhez forduljon, elfogadta magát olyannak, amilyen, és Istenes Bence is önmagáért szereti.

Hódi Pamela nem titkolja, hogy nem érezte elég nőiesnek magát, mután két gyerekkel is végigcsinálta a szoptatási időszakot, majd le is fogyott. Így aztán kés alá feküdt, hogy szép nagy mellei legyenek, amikért a férje is rajong. Pamela is nemrég a közösségi oldalán mutatta meg méretes cicijeit.

Baukó Éva sosem tudja eldönteni, hogy most privátra vagy nyilvánosra állítsa az Instagram-oldalát. Az egykori villalakó is folyamatosan pakolja tele a saját oldalát azokkal a fotókkal, amiken kivételes hangsúlyt kapnak a szilikoncicik. Persze mindegyiken eltakarja, amit el kell, de korábban az egyik tv-műsorban szándékosan felhúzta a felsőjét, hogy mindenki jól megcsodálhassa a bimbókat is.

Baukó Éva oldala most éppen nyilvánosra van állítva, így bárki megnézheti legújabb villantós képét egyenes medencéből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás