promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva megvillantotta a meztelen melleit, kicsit sem szégyenlősködött a botrányhős
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Videóra vették Baukó Éva bevállalós pillanatát, ezt mindenkinek látnia kell.

Baukó Éva az utóbbi években botrányt botrányra halmozott, tőle volt hangos a sajtó, miután esetenként egészen döbbenetes dolgokat mondott. Rengeteg celebbe beleállt már a Való Világ 4 sztárja, többekkel is összerúgta a port, közben pedig hatalmas rajongótábora lett, hiszen sokan szeretik a kendőzetlen, odamondós, félelmet nem ismerő stílusát, amivel általában tömeges kiakadást okoz.

A gigantikus balhéi mellett a szépségével is felhívja magára a figyelmet Baukó Éva, hiszen sokak szerint ő az ország egyik legdögösebb híressége. Valószínűleg ő is tökéletesen tisztában van azzal, hogy milyen hatást képes kiváltani az emberekből, ugyanis rendszeresen rak ki magáról bikinis, csábító képeket az Instagram oldalára – de az eddigi legnagyobb villantása egy televíziós műsorban volt.

Még 2015-ben Baukó Éva is szerepelt a TV2 Ezek megőrültek! című produkciójában, amit Majka és Till Attila vezetett, és csapatokba verődött celebek versenyeztek benne. A csinos botrányhős pedig itt is maradandó pillanatokkal ajándékozta meg a nézőket, ugyanis olyat tett, amitől még a rappernek is egyből kikerekedett a szeme.

Éppen Győzike próbált megválaszolni egy feladványt, mikor szóba került a '80-as évek egyik legnagyobb sztárja, Samantha Fox, akinek legendásan hatalmasak a keblei. Több nem is kellett ahhoz, hogy a bikiniben tündöklő Baukó Éva fogja magát, és úgy, ahogy van széthúzza a felsőjét, és mosolyogva felfedje a kameráknak a saját melleit – mondani sem kell, hogy természetesen egyből felforrósodott a hangulat.

Aki szeretné látni a bevállalós pillanatot, az itt megnézheti, de előre szólunk, hogy nem szégyenlősködik a felvételen Baukó Éva, valóban felfedi a kebleit, szóval csak 18 éven felüliek nézhetik meg ezt a videót:

Akit érdekel, az itt megnézhet egy rendkívül őszinte interjút Baukó Évával, aki teljesen kitárulkozik érzelmileg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás