promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva bikiniben tette szét a lábait, a látvány maga a mennyország
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Baukó Éva fürdőruhás fotói olyan forrók, mint nyáron a beton.

Ha összeszámolnánk, hogy az utóbbi években melyik celeb keveredett a legtöbb botrányba, akkor minden bizonnyal Baukó Éva ott lenne az élmezőnyben, hiszen volt olyan időszaka, hogy szinte bármit is írt ki a közösségi oldalára, azzal akkora port kavart, hogy hetekig róla cikkeztek a bulvárlapok – de manapság egész visszafogott ilyen szempontból, hiszen rég volt igazán komoly balhéja.

Baukó Éva most elvileg ingatlanosként dolgozik, és nagyon élvezi ezt az új kihívást. Kicsit elengedte az úgynevezett „celebkedést”, nem igazán tűnik fel tévéműsorokban, és csak ritkán nyilatkozik bármiről is. A közösségi oldalára is szinte csak akkor rak ki manapság képeket, ha nyaral – most is pár elképesztően dögös, bikinis fotóval lepte meg a követőit, de páran megvádolták őt azzal, hogy biztosan egy „öreg Tata” pénzelte az olaszországi kiruccanását.

„Hazatértem a gyönyörű Olaszországból és hát azért nyaralás közben sajnos láttam a facebookon, azt a sok mocskos kommentet, hogy biztos valami öreg Tata szponzorálja a nyaralásaimat. El kell keserítsem az irígy, rosszindulatú kommentelőket, ugyanis a baratnőmmel járok általában nyaralni [...] Idén kétszer voltam nyaralni abszolút mindenki számára megfizethető helyeken (Ciprus, Nápoly, Positano, Capri)... Ez nem a Maldív-szigetek, Seychelles, vagy Dubaj (ezeken a helyeken egyébként még nem jártam), szóval tényleg nem értem miért kell mocskos kommenteket írni! Nem is szoktam nagyon posztolni sem kivéve ha nyaralok!”

– reagált Baukó Éva a vádakra.

Úgy tűnik, hogy a hírességnek nincs szüksége arra, hogy idős férfiak „szponzorálják” őt, megteremt ő mindent magának, amire csak szüksége van. Most is csodálatos helyeken járt Olaszországban, és még csodálatosabb fotók készültek róla a meseszép környezetben – nem csoda, hogy azért a kommentelők többsége inkább azzal volt elfoglalva, hogy Baukó Éva milyen fantasztikusan néz ki fürdőruhában.

Itt lehet megnézni Baukó Éva tűzforró bikinis képeit:

Itt pedig megtekinthető vele egy nagyon mély, őszinte interjú, amiben hihetetlen dolgokat árul el önmagáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás