promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva feszülős ruhája a legizgalmasabb helyen nyílt szét, sose volt még ilyen dögös a botrányhős
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Baukó Éva egy egészen bevállalós ruhát vett fel az olasz kiruccanásán.

Már a Való Világ 4-ben is szinte folyton a figyelem középpontjában volt Baukó Éva, aki nem éppen a nyugalmáról volt híres a műsorban, hiszen nagyon sokat balhézott. Azt az évadot végül Alekosz nyerte meg, de vele együtt Baukó Éva is hatalmas sztár lett, aki utána rengeteg botrányba keveredett – és közben egyre több rajongót szerzett magának, ugyanis az embereknek nagyon bejön a kendőzetlen, félelmet nem ismerő stílusa.

Volt, hogy elég nagy port kavartak Baukó Éva megnyilvánulásai, de közben mindig akadtak olyan kommentelők, akik azt mondták, hogy bármit csinálhat a botrányhős, akkor is imádni fogják, mivel nincs nála dögösebb híresség Magyarországon. Az biztos, hogy rendkívül csinos, és valószínűleg ő is tisztában van azzal, hogy milyen hatással van a megjelenése az emberekre, hiszen rendszeresen rak ki magáról tűzforró képeket.

Baukó Éva most is olyan posztokkal jelentkezett, hogy abba szinte egyből beleremegtek a hódolói, ugyanis feszülős ruhát vett fel, ráadásul olyan dekoltázst villantott, hogy az valami egészen hihetetlen – nem csoda, hogy rázúdult a dicséretcunami a vadító sztárra.

A folyton érdekes Baukó Éva elvileg éppen Olaszországban van és élvezi a jó időt, bár már talán egy kicsit túl nagy számára a forróság, ugyanis saját bevallása szerint egyre nehezebben bírja az erős napsütést és a hőséget. Ettől függetlenül láthatóan nagyon jól érzi magát kint, és kétségkívül csúcsformában van – sőt, a rajongói szerint talán még sosem volt ilyen gyönyörű, szóval sikerült neki a lehetetlen, és még az eddiginél is jobban ragyog.

Itt lehet megnézni Baukó Éva szuperdögös képeit, amik Olaszországban készültek róla:

Itt pedig megtekinthető egy viszonylag friss interjú vele, amiben rengeteg titkát elárulja Palik Laciéknak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás