promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívdöglesztő férfi lett az egykori tinibálványból - 30 évvel később tuti nem ismersz rá a Nicsak Ki Beszél gyerekszínészeire
Borítókép:  profimédia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azok a drága 90-es évek! Szinte hihetetlen, hogy az akkori gyerekek már a harmincas éveiket tapossák.

A 90-es évek ontotta magából a családi filmeket. Olyan kasszasikerek születtek, amiket a nagyszüleink, szüleink, mi és még talán a mi gyermekeink is nyugodt szívvel megnézhetnek. Itt-ott talán már ma nem engedné át a morális szűrő a sitcomok néhol rasszista vagy szexista poénjait, de az egész estés családi mozi, még mindig remek választás.

Így van ez a Nicsak Ki Beszél szériával is ami több, mint harminc évvel később is szórakoztató élményt nyújthat a nézők számára. John Travolta karrierje során számos emlékezetes szerepben tündökölt, de talán leginkább a "Nicsak, ki beszél!" című film által vált világszerte ismertté. A 1989-es vígjátékban Travolta a beszélő komondor, a kisgyermekével való párbeszédet megélő férfi, James szerepét játszotta. A film egyedi és szórakoztató koncepciója, valamint Travolta karizmatikus alakítása lenyűgözte a közönséget. Travolta kiválóan hozta a humoros és szívmelengető pillanatokat a filmben, és kiemelkedően játszott az emberi és állati karakterek közötti különleges kapcsolatot bemutató történetben.

Kirstie Alley ebben a filmben szerzett igazán nagy hírnevet magának, és a hozzá kapcsolódó szomorú, ám egyben legutolsó hír, hogy egy éve, tavaly decemberben meghalt. Később kiderült, hogy rákkal küzdött. Sajnos karrierje végén a producerek és a rendezők fokozatosan mellőzni kezdték a már hetvenhez közeljáró színésznőt, így nem sikerült megismételnie korábbi sikereit. 

De mi történt a gyerekekkel?

Jacob Haines - Bébi Mikey

Az elején a cuki kisbaba, Mikey szerepét Jacob Haines játszotta. Miután debütált 1989-ben, később továbbra is az szórakoztatóiparban maradt. A Metro szerint a Walt Disney World-ben dolgozik szórakoztatóként, és gyakran feltűnik a tévés reklámokban. Ha rajongója voltál a One Tree Hill című sorozatnak, akkor találkozhattál vele pár epizód erejéig. Házas, és három gyereke van.

David Gallagher - Nagyobb Mickey

A kis Mickey-t később David Gallagher játszotta, és meglehetősen sikeres karriert futott be. 1996 David éve volt, amikor megkapta Simon szerepét a Hetedik mennyország című, rendkívül népszerű sorozatban. 2003-ig maradt. Ő volt a tinilányok álma a 2000-es években! 2012 óta nem aktív a Twitteren, és soha nem lépett be az Instagram világába. Nem kizárt, hogy még egyszer feltűnik a képernyőn.

Tabitha Lupien - Julie

Ő volt az idősebb Julie a Nicsak Ki Beszél-ben, és sokan felismerhetik egy népszerű GIF-ből, amelyen négyévesen vadul rázza és integet egy hajkefével. Azóta világhírű meme lett a jelenetből. Egészen sokáig a filmiparban maradt. Főszerepet vállalt a gyerekeknek szóló Libabőr és A Télapó című tévés alkotásokban. Profi akrobataként is képzett. Régebben megpróbálta újraéleszteni Julie karakterét más szórakoztató alkalmakkor. Nyugodtan mondhatjuk, hogy nem vesztette el azt a dühös pillantást.

Az alábbi videóban megnézhetjük a mozgóképes összeállítást is a stábtagokról!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás