promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván megöregedett a Végső állomás sztárja, így néz ki most a szinte felismerhetetlen Devon Sawa
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Végső állomás színésze elképesztően sokat változott az utóbbi években.

2000-ben mutatták be a Végső állomás című filmet, ami rögtön a közönség kedvence lett, mivel egyszerre volt végtelenül izgalmas, rémisztő és felkavaró. Az alkotás arról szól, hogy egy srác a repülőn a felszállás előtt azt álmodja, hogy a gép fel fog robbanni, elkezd pánikolni, ezért leszállítják pár diáktársával együtt.

Majd a járat valóban balesetet szenved, ők pedig túlélik, de onnantól kezdve elkezdi őket meghökkentő módszerekkel vadászni a halál, mivel nekik is meg kellett volna halniuk a katasztrófában.

Itt lehet megtekinteni egy rövid videót a Végső állomás-szériáról, hogy felidézzük ezeket a nagy sikerű filmeket, amiket itthon is rengetegen imádnak:

A Végső állomás főszereplője, Devon Sawa akkoriban egy egész felkapott színész volt Amerikában, nagyon jóképűnek tartották őt. Szerepelt a Kéz-őrület, Casper, illetve egyebek között a Svihákok - A nyúl viszi a puskát című komédiában is, de a legtöbben minden bizonnyal Eminem és Dido ikonikus videóklipjéből ismerik, ami a „Stan” című dalhoz készült.

Devon Sawa nagyon próbált kitörni a „hollywoodi szépfiú” szerepből, de nem sikerült neki, hosszú évekig nem igazán láthattuk őt se filmekben, se sorozatokban, és bánatában az alkoholhoz fordult. Végül megismerkedett egy Dawni Sahanovitch nevű producerrel, akivel egymásba szerettek, összeházasodtak, a színész letette az italt, és most boldog, tiszta életet él a családjával – két gyermek büszke édesapja.

Devon Sawa a karrierjét is rendbe tette, az utóbbi 10-12 évben rendszeresen színészkedik, és igazán érdekes projekteket választ magának.

Az utóbbi években olyan világsztárokkal szerepelt közös filmekben Devon Sawa, mint például Bruce Willis, John Travolta, Dave Bautista vagy Sylvester Stallone, és ugyan nem hatalmas projektekről van szó, így is igazán büszke lehet magára, hiszen ennyi évtized után is releváns tudott maradni, képes volt visszatérni a reflektorfénybe, és még mindig nagy rá az igény Hollywoodban – már csak az hiányzik, hogy esetleg újra egy Végső állomás filmben láthassuk.

Így néz ki manapság a jelenleg 44 éves Devon Sawa, aki sokak szerint szinte teljesen felismerhetetlen lett, annyit változott az évek során:

Aki szeretne még egy kicsit nosztalgiázni, annak ajánljuk az alábbi cikkünket, amiben megmutatjuk, hogy néz ki most az Amerikai pite sztárja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás