promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ártatlan szórakozásnak indult, azonban egy fülledt hangulatú találkozás hatalmas bajba sodorta
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindig azt mondtam, hogy két szerelmem van az életben: az egyik Budapest, a másikat pedig még nem találtam meg. De biztos vagyok benne, hogy valahol itt fogok vele találkozni, talán hamarabb, mint gondolnám...

Átlagos péntek estének indult az egész. Koktélozás a barátnőkkel a körúton, majd tovább egy koncertre a még beljebbi belvárosba. Gigi (Georgina) és Klau a két legjobb barátnőm, ezer éve ott vagyunk egymásnak jóban rosszban. Én pedig Abigél vagyok. Ha volt is nehéz időszakunk, azt valahogyan átvészeltük és végül mindig szeretettel legyőztük az akadályokat. Klaunak majdnem fél éve van egy boldog párkapcsolata, együtt is élnek, Gigi és én pedig kitartóan keressük a szerelmet. Őszintén, az utóbbi időben kicsit elfáradtam etéren. Rengeteg rossz randi, csomó bunkó és nem tudok felmutatni semmit, pár darab néhány hónapig tartó kavaráson kívül. Nagyjából két éve vagyok szingli, előtte volt egy 7 éves kapcsolatom, ami végül egy eljegyzés után teljesen zátonyra futott. De erről majd később. Szóval ez a mi kis triumvirátusunk, akiknek ma éjjelre annyi a tervük, hogy meghódítják Budapestet és remélhetőleg meghallgatnak egy fergeteges koncertet. Mikor megérkeztem a lányok már ott voltak, ki is kértek a kedvenc koktélomból egyből kettőt. Sokat beszélgettünk, nevetgéltünk, kicsit becsíptünk és eközben észrevétlenül elment az idő, szóval indultunk is tovább a koncert helyszínére. Ott már gyülekezett a tágabb baráti társaságunk, gyors köszönés után a pulthoz mentünk.

,,Szia! Meghívhatlak valamire?"

Hangzott a kérdés. Oldalra néztem és egy aranyos, kockás inger szemüveges fiú mosolygott rám, kicsit bátortalanul. Ekkora odalépett hozzánk egy közös ismerősünk:

,,Ő itt Nimród. Nimród, Abigél. Szerintem ti remekül ellesztek együtt, csak vigyázz haver, a csaj egy igazi szélvész. Persze jó értelemben.

Majd vigyorogva tovább is állt.

,,Hát akkor Szélvész kisasszony? Mit iszik?

Whiskey-kólát kértem, majd csevegni kezdtünk. Kiderült, hogy IT-s a srác, szingli és tetszem neki. Egyébként nekem is tetszett. Mivel egy társaságban töltöttük a ma estét, így jeleztem, hogy később beszélünk, majd kerestem a barátnőimet. Klau párja megérkezett, Gigi pedig már nagyban haverkodott a pultossal. Kicsit még vegyültem a többiekkel, többször összeszemezve a lovagommal, majd kezdődött a koncert.

Futólag ismertem a bandát, igazi szerelemprojekt volt ez nekik, egyértelműen a zene élvezete miatt muzsikáltak, ha a fellépésért fizettek is, az csak plusz. Kellemes koncert volt, szuper riffekkel, feszes ritmusokkal. Azonban ami egyből feltűnt, az a szemtelenül jóképű gitáros volt. Zsigerből hozta a rocksztárt és körbevette az a rosszfiús "semmi sem érdekel különösebben" attitűd, amitől minden lányt óva intenek. Azonnal vonzott hozzá valami. Le sem vettem róla a szemem és egy idő után ő is felfigyelt rám. Végig szemeztünk a koncert közben. Mikor vége lett a fellépésnek, visszamentem a többiekhez, ahol a lányok egyből észrevették, hogy el vagyok merülve a gondolataimba. Mielőtt bármit mondhattam volna megjelentek a zenekari tagok, kifaggatni róla, hogyan tetszettek a dalok. A gitáros csendben szívta a cigijét, rám nézett és azt kérdezte:

,,Neked bejött a téma?""

,,Igen."

Feleltem.

Kérsz valamit inni? Van fogyasztásom a bárban, szóval bármit választhatsz.

Szinte ezzel egyszerre láttam meg a korábbi kedves fiút, ahogy széles mosollyal elindul felém.

,,Élveztem az előző beszélgetést, van kedved folytatni?"

Ott álltam hát a két srác között és döntenem kellett, hogy melyikükkel szeretnék jobban megismerkedni.

Kinek adjak esélyt? Válassszam a megbízhatónak tűnő rendes srácot, vagy éljek a lehetőséggel és ugorjak fejest a veszélybe a gitárossal?

Nyomj a zöld nyílra a neked jobban tetsző srácnál. De jól gondold át, a döntésed mindent megváltoztathat...

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás