promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi tényleg melltartó nélkül pózolt, vagy csak káprázik a szemünk?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi új fotói nagy port kavartak.

Berki Mazsi egy kifejezetten megosztó személyiségnek számít Magyarországon, hiszen vannak, akik sajnálják őt, amiért tavaly májusban tragikus hirtelenséggel meghalt a botrányhősként ismert férje, Berki Krisztián, és így egyedül maradt a babájukkal; illetve olyanok is bőven akadnak, akiket nagyon irritál, hogy „mutogatja a luxuséletét”, és „úgy viselkedik, mint egy celeb, pedig nem az” – legalábbis erről árulkodnak a kommentek.

Berki Mazsi a férje halála után leginkább a kislányára koncentrált, de sokak meglepetésére szerepelt a Dancing with the Stars című táncos sztárvetélkedőben is, amit végül nem sikerült megnyernie. Azóta is fel-feltűnt különböző helyeken, de nem sokat árult el a magánéletéről az utóbbi hónapokban – elvileg csak annyit lehet tudni, hogy újra rátalált a szerelem, és igyekszik a legjobb édesanyja lenni a kis Emmácskának.

Annak ellenére, hogy már nincs annyira a reflektorfényben Berki Mazsi, szinte folyamatosan kapja a támadásokat, beszólásokat – a rosszakarói gyakorlatilag mindenben megtalálják azt, amibe beleköthetnek.

A minap például egy csinos lila ruhában készült pár kép Berki Mazsiról, aki úgy tűnik, hogy nem vett fel melltartót a fotózásra, így egy kicsit bevállalósabb volt a szokásosnál. Persze lehet, hogy csak káprázik az emberek szeme, de már ez is elég volt ahhoz, hogy a dicsérő kommentek mellett megjelenjenek azok a negatív hozzászólások is, amik szerint a „luxusözvegynek” nem kéne így viselkednie.

Ez is csak azt bizonyítja, hogy Berki Mazsi valóban eléggé megosztja az embereket, és ez valószínűleg már így is marad. Már csak az a kérdés, hogy mikor lesz tele a hócipője, és akad ki a támadások miatt – vagy esetleg mikor vonul teljesen vissza a nyilvánosságtól.

Itt lehet megtekinteni Berki Mazsi képeit – az eddigi visszajelzések szerint leginkább az elsőn tűnik úgy, hogy nem volt rajta melltartó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás