promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Győrfi Pálon kifogott a pia, így még sosem látták az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Győrfi Pál is el tudja engedni magát, és erről egy másik celeb tálalt ki.

Győrfi Pált mindenki az az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivőjeként ismeri. Annyiszor lehetett már látni a híradásokban, hogy tényleg hírességként kezelhetjük hazánkban. Az persze általában baljós, ha látjuk, mert tudhatjuk, hogy valami nagy baj történt, de hála égnek ez nem mindig van így.

A szakember egy igazán pörgős személyiség, aki már gyerekkorában tudta, hogy mentős akar lenni. Anno 2004-ben kérték fel, hogy legyen az OMSZ szóvívője, és tényleg Győrfi szakmai kitartását mutatja, hogy rengeteg ideig megmaradt a pozíciójában. Innen is látszik, hogy ez volt az álma, és tényleg imádja a hivatását.

Győrfi Pál igyekszik nyitott lenni, és a magánéletét sem szokta tabuként kezelni. A szakember első feleségével a mai napig jó baráti kapcsolatot ápol, de utána nehezebben ment neki az elköteleződés. Amikor összejött a jelenlegi feleségével, Salgó Adrienn-nel, akkor se esküvőt, se családot nem akart, de ez persze később változott.

A szakember sokszor feltűnik a TV2 műsoraiban is. Volt olyan, hogy a lányával ment el a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorba. Itt derült ki a nagy szenvedélye, hogy imád bolhapiacra járni.

Győrfi Pál nem olyan rég ismét feltűnt egy TV2-s showban, pontosabban a Hal a tortánban. Itt kiderült, hogy az alkohol nincsen az OMSZ szóvivőjének a szenvedélyei között. Zalatnay Cini tálalt ki arról Gáspár Beának arról, hogy Győrfi Pálon alaposan kifogott a pia.

Mint kiderült, az Országos Mentőszolgálat szóvivője nem igazán bírja az alkoholt és ki is pirosodott tőle, de ezzel Zalatnay Cini is így van már, aki elmondta, hogy dadogósra itta magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás