promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erősen kilátszódott Dua Lipa tangája, de a melltartóját is tűzre dobta – valóban minden szem rászegeződött
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dua Lipa akár úgy is mehetett volna a Barbie premierjére, hogy nem vesz fel semmit.

Dua Lipa imádja Magyarországot, de főleg a Sziget fesztivált, ahol már kétszer is fellépett, ráadásul legutóbb teltház előtt. Biztosak vagyunk benne, hogy ha hívják, akkor ismét meglátogat majd minket. Most újra olyan fotót tett közzé, ami még nagyobb forróságot fog okozni így a kánikulában.

Lehet, hogy Dua Lipának is alaposan melege volt Los Angelesben, mivel olyan ruhát vett fel a Barbie című film premierjére, ami alaposan tud szellőzni. Ez ugyebár azt is jelenti, hogy az énekesnő ismét jóval többet mutatott meg magából, mint kellene. Ehhez a rajongók már hozzászokhattak, mivel Dua Lipa valóban gyakran szokott villantani.

A világsztár úgy döntött, hogy a melltartója mehet a tűzre, így szabadon engedte a kebleit. Több képet is töltött fel, szóval érdemes lapozni a posztnál.

Remekül látható, hogy Dua Lipa a lyukacsos ruha alá csak tangát vett fel. Nem is csoda, hogy minden szem rászegeződött. Az énekesnő minden pozícióban megmutatta magát.

Azt persze már csak a nagyon szemfüles rajongók szúrták ki, hogy a körmét is szándékosan Barbiesra csináltatta meg. Dua Lipának rózsaszín volt a körme, a vége pedig fehér volt.

A Barbie egy 2023-as fantasy vígjáték, amelyet Greta Gerwig rendezett. Nálunk jövő héten kerül a moziba, és rengetegen várják. Az Oppenheimer lesz a nagy kihívója, de ugyebár műfajban nagyon távol állnak egymástól. Akad olyan is, aki biztosan mind a kettőre be fog ülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás