promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: Puzsér Róbert szakított expolitikus kedvesével
Borítókép:  YouTube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pottyondy Edina elszólta magát, már nincsenek együtt Puzsér Róberttel.

Nem is olyan régen mutattuk meg, hogy az ország éles nyelvű, szókimondó kritikusa, Puzsér Róbert kivel él boldog párkapcsolatban. A 35 éves Pottyondy Edina számos területről lehet ismerős, hiszen amellett, hogy népszerű youtuber és stand-up komikus, humorista, korábban a Momentum Mozgalom elnökségi tagjaként politikus is volt.

Pottyondy Edina annak idején az ELTE-n tanult politológiát, majd a Budapesti Corvinus Egyetemen végzett politikatudomány szakon. 2010-ben készített egy kisfilmet a Novus Művészeti Iskola hallgatójaként, A gyűjtő címmel. Az elmúlt években dolgozott biciklis futárként Londonban, illetve a közigazgatásban is tevékenykedett nemcsak Magyarországon, hanem Brüsszelben is.

Egy rövid ideig volt a Momentum Mozgalom aktív tagja, aztán a Magyar Nemzethez szegődött újságírónak. Később elindította saját YouTube-csatornáját, és rövid idő alatt több, mint 100 ezer feliratkozóra tett szert. 2021-ben belekóstolt a stand-up műfajba is, a Dumaszínház fellépője lett.

Puzsér Róberttel egy közös gyerekük született 2019-ben, és úgy tűnt, azóta is felhőtlen boldogságban élnek egymással. Azonban az édesanya most kirakott egy posztot a Pride-dal kapcsolatban a közösségi oldalára, amiből arra lehet következtetni, hogy a páros végül a szakítás mellett döntött.

„Egyedülálló anyaként azt tudom mondani, hogy...”

- kezdte a bejegyzését Edina, ami alatt többen is megkérdezték tőle, hogy mikor és miért szakított Puzsérral. Válasz egyelőre nem érkezett rá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás