promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
L.L. Junior piszkosul leégette magát az egész ország előtt, ezt mégis hogy gondolta?
Borítókép:  youtube.com/Frizbi TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gyűlnek a botrányok L.L. Junior körül.

Mostanában nagyon sokat lehet hallani L.L. Juniorról, de nem a zenéi miatt, hanem sokkal inkább a nagy port kavaró magánéleti ügyei miatt. Az előadó 2021-ben a Nyerő páros című sztárvetélkedő 5. évadában szerepelt az akkori feleségével, Körtvélyessy Kingával, akivel azóta zátonyra futott a kapcsolatuk, és jelenleg is a bíróságon harcolnak – és úgy tűnik, hogy nem éppen békés a helyzet.

L.L. Junior a minap a közösségi oldalán elég durva dolgokat mondott egykori szerelméről, ugyanis nárcisztikus embernek nevezte őt, akit éltet a harc, ez pedig sokaknak nem tetszett, hiszen a legtöbben úgy gondolják, hogy a rappernek nem kéne nyilvánosan kiteregetnie a szennyest, jobb lenne ezeket a konfliktusokat maguk között tartani, és nem bevonni a követőket, rajongókat a kellemetlenségekbe.

És ez még nem minden, ugyanis ezek után újabb nagy port kavaró kiírással jelentkezett L.L. Junior.

Sokáig csak találgattak az emberek, majd kiderült, hogy L.L. Junior összejött a csinos fiatal énekesnővel, Dárdai Blankával, akivel ugyan volt párszor egy kis mosolyszünet, de úgy tűnt, hogy összességében minden rendben van közöttük. Nos, most egy azóta már eltűnt Insta Story alapján ez nem így van, ugyanis szakítottak, ráadásul a híresség nem fogta vissza magát a búcsújánál.

„Neked meg sok boldogságot kívánok és köszönök mindent! És csak remélni tudom, hogy a jövőben a többi csöves közvetítő nélkül élsz majd meg, és a havi 2 millióból tényleg megkapod a négyet vagy inkább ötöt”

– írta L.L. Junior.

Múltkor részegen jelentkezett be az előadó, most pedig ilyen kiírásokkal borzolja a kedélyeket, a rajongói pedig pontosan ezek miatt nagyon aggódnak már érte, hiszen úgy érzik, hogy rossz úton jár a kedvencük, és ideje lenne kicsit megnyugodnia, és kevesebbet „drámáznia”, mivel az ilyen megnyilvánulásokkal csak lejáratja magát az egész ország előtt, ráadásul még másoknak is gondot okoz.

Akit érdekel, az itt megnézhet egy hosszabb, őszinte interjút L.L. Juniorral, aki Hajdú Péterrel beszélgetett:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás