promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harrison Ford feleségéről olyan miniszoknyás videó került elő, szemlesütve merjük csak nézni az arcpirító jelenetet
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A csapból is az új Indiana Jones film folyik, amelyben Harrison Ford hihetetlen alakítást nyújtott, mit sem törődve az életkora által megjósolt teljesítményével.

Azonban minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll, ahogy tartja a mondás. Nem tudom ez mennyire igaz, Ford esetében azonban ez biztosan így van: szépséges feleségével ugyanis nem kevesebb, mint 21 éve alkotnak egy párt. 2002-ben kezdtek el randevúzni, majd ezt 2010-ben megpecsélteték egy hivatalos esküvel és összeházasodtak.

Mindketten szép sikereket értek el a szakmában, Harrison Ford szerepeinek se szeri, se száma, de számtalan hollywood-i gigaprodukción szerepelt: gondoljunk csak az Indiana Jones filmekre, a Szárnyas fejvadászra, vagy a kultikus Star Wars filmekre.

Feleségének is több szerepe volt, de leginkább az Ally McBeal sorozatból lehet ismerős, amelyért Golden Globe díjjal is jutalmazták.

A sztárpárnak a kapcsolatuk elején nem jósoltak nagy jövőt, ugyanis 20 év közöttük a korkülönbség. Az sem könnyítette meg a dolgukat, hogy a lapok rengeteget cikkeztek Flockhart étkezési zavairól, melyekről végül nem derült ki, hogy pontosan mennyi valóságalapjuk volt, a színészpár azonban végül minden akadály ellenére együtt maradt és most jobban szeretik egymás, mint bármikor.

Az is lehet, hogy a mot mutatott jelenetett Calista már rég elfelejtette, mi azonban egyhamar nem fogjuk tudni kiverni a fejünkből. A jelenet az Ally McBeal sorozatban szerepelt és a szintén gyönyörű Lara Flynn Boyle a másik hölgy a jelenetben.

A két színésznő között izzik a levegő és remekül alakítják a rivalizáló nőket: Boyle szinte hipnotikusan rajtafelejti a szemét Flockhart hosszú, kecses lábain és mikor ezt egy bemutatkozással megtörik akkor is csak arról tud érdeklődni, hogy hol lehetséges ennyire rövid szoknyát vásárolni. Flockhart láthatóan megsértődik a kérdésen és egy kellően féegma, magabiztos nő válaszával szereli a kíváncsiskodó kolléganőt.

Hát, arra mi sem tudunk válaszolni, hogy hol lehet ilyen minit venni és az sem biztos, hogy másnak ennyire jól állna, mindesetre a sorozatnak ikonikus jelenete volt ez.

Itt megnézhetitek a videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás