promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még a Playboyban sem volt ennyire ruhátlan Oroszlán Szonja - megmutatta, hogy kell bikinis szelfit készíteni
Borítókép:  profimédia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fülig érő mosolya árulta el a színésznőről, hogy nagyon boldog időszakát éli.

Fekete fehér csíkos bikiniben mutatta meg formás alakját Oroszlán Szonja, akitől igen szokatlan, hogy merész képeket posztoljon a közösségi média oldalára. Noha korábban már szerepelt a Playboy-ban is. A színésznőnek nincs mit szégyellnie – kamerállás ide vagy oda – bombaformában van.

„Has be, vigyor ki, insta póz rajta és kamera szigorúan fent. És tényleg így kell bikinis, medencés selfie-t csinálni!!! Nekem is van! Viszont vehetnék már egy új fürdőruhát… tizenöt éve ezt hordom a Balcsin…„ - írta az instagram posztjához.

Többen csak reménykedtek abban, hogy a tizenöt évvel korábbi bikinit tudják hordani, míg Oroszlán Szonja ezt büszkén elmondhatja magáról.

Egy kommentelő azt írta:

„Én olyan bikinit keresek, amit tudok hordani 15 évig”

Egy másik hölgy inkább a fürdőruhák minőségén volt fennakadva:

„Nagyon jó a fürdőruha én nem cserélném le még 5 évig. Nekem is vannak régiek és még mindig hordom őket. A mostani fürdőruhákat csak 1-2 évet bírnak ki sajnos, nem úgy, mint régen. Ma már a minőség nem számít, csak legyen divatos.”

De akadt olyan is, aki szívesen megnézné a többi szelfit is Szonjáról!

„Kérünk mind a tizenöt évről ilyen fürdőruhás bizonyítékot!!!”

Oroszlán Szonja legutóbb azzal sokkolta a rajongóit, hogy nyíltan felvállalta: nem akar anyuka lenni. Rónai Egon Húzós című című podcastjében vallott erről az érzéséről. Egészen pontosan így fogalmazott:

„Őszintén szólva soha nem akartam gyereket, ezért nem is volt nehéz lemondani az anyaságról. Hiszen csapongó életet élek, mindig megyek valahova, és szűnhetetlen bennem a szorongató vágy, hogy megtartsam a szabadságomat. Ebbe az életformába nem fért bele a gyerek. Sokáig meg akartam felelni a társadalmi elvárásoknak, mivel mindenki szült körülöttem, de bennem nem volt meg az érzés, ami ehhez kell. Úgy gondolom, az állatokkal való munkában ki tudom élni az anyai ösztöneimet. Rá kellett jönnöm arra, hogy a gyerekvállalás egyszerűen nem nekem való, és nem is szeretném. Nagyon megnyugtató volt, amikor ezt bevallottam magamnak, onnantól kezdve többet nem is görcsöltem rajta. Könnyedén beszélek erről a témáról másoknak is, és mindig elmondom, hogy ez az én döntésem. Azért, mert nő vagyok, nem kötelező anyává válnom” 

A teljes beszélgetést itt tudják meghallgatni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás