promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az amputált lábú Angelina Jolie-t ábrázoló kép sokkolta a rajongókat - ki tette ezt a hollywoodi szupersztárral?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Angelina Jolie amputált lábbal, tolószékben látható a fotón, a rajongói pedig rögtön pánikba estek.

Angelina Jolie-ról már számtalanszor terjesztették azt az álhírt, hogy meghalt. A közösségi médiában rendre előkerül egy szerkesztett egy koporsóra sírva ráboruló lányról, amin egy bekeretezett kép látható Angelina Jolie-ról. Az ilyen álhíreknek rengetegen képesek bedőlni, a mögöttük álló portáloknak viszont csak az a céljuk vele, hogy átirányítsanak minket egy nagyon-nagyon hoszzú cikkre, ami részletesen taglalja a hollywoodi filmsztár karrierjét, életpályáját, derékba tört házasságát Brad Pittel, és a humanitárius munkáit, majd a legvégén megemlítik, hogy a világsztár most ilyen idős, és kitűnő egészségnek örvend.

Most azonban egy teljesen másfajta rémhír miatt pánikoltak be a rajongók, ugyanis közzétettek egy ugyancsak szerkesztett fotót, amin Angelina Jolie egy tolószékben látható, amputált lábbal. Ha valaki csak jobban megnézi ezt a képet, láthatja, hogy a filmcsillag fejét csak rávágták egy másik testre, de a sok ledöbbent, aggódó hozzászólást olvasgatva úgy tűnik, az álhírgyártók most is elérték a céljukat.

„Úristen! Mi történt vele, tudja valaki?”

„Borzasztóan sajnálom őt, pedig olyan gyönyörű nő volt”

„Ez most komoly??? Nem hiszem el, biztos, hogy nem igaz, nagyon remélem, hogy nem igaz”

Persze akiknek rögtön leesik, hogy kamuképről van szó, azok is a kommentszekcióban reagálnak rá, hogy minél többen lássák, ez egy hamis hír.

„Nem tűnik fel nektek, hogy ez csak kamu?”

„Ennyi hülyét, úristen!”

„Mindenki nyugodjon le a pics*ba! Angelina jól van, és mindkét lába megvan”

„Emberek, ennyire nem lehettek hülyék...Egy ilyen noname sz*r clickbait oldalnak adtok hitelt, de egyik megbízható hírportál sem hozta le...ha igaz lenne, már a csapból is ez folyna”

A kép javarészt külföldi filmes csoportokban terjed, de egy-egy Angelina Jolie rajongói csoportba is kitették már. Azt nem tudni, hogy ki tette ezt az egészet, ki állhat a kép készítése mögött.

Ha ti is találkoztok hasonló poszttal valamelyik világsztárral kapcsolatban, mindenképpen győződjetek meg a hír hitelességéről megbízható oldalakon. Rákattintani pedig nem érdemes ezekre az álhírekre, mert sokszor vírus lehet mögöttük.


(Fotó: Facebook)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás