promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zacher Gábor megrázó kijelentést tett: „Én is belehalhatok ebbe”
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zacher Gábor is elgondolkozott azon, hogy ő maga is belehalhat.

Ha valakinek a szavára igen sokan adnak ebben az országban, akkor az Zacher Gábor. A toxikológus-főorvos a koronavírus-járvány ideje alatt mentőzött és a Covid-osztályon is dolgozott, és bár mindvégig sikerült megőriznie a higgadtságát, egyszer az ő fejében is megfordult, hogy ebbe a szörnyű betegségbe ő is belehalhat.

Zacher Gábor nemrég a Bátorságlabor Hesnával című YouTube-műsor vendége volt, ahol elmondta, hogy egy napig ő is félt a haláltól.

„Megmondom őszintén, egyszer elgondolkodtam rajta, hogy ugye, én hatvanéves elmúltam, és bár – lekopogom – egészséges vagyok, nem szedek gyógyszert, nincsenek krónikus betegségeim, én is belehalhatok ebbe az egész történetbe,hiszen láttam a korosztályomból meghalni embereket”

A szakember elmondása szerint egyetlen kellemetlen estét okozott neki a koronavírus, és meg is osztotta gondolatait a feleségével. Azonban az asszony sem tudott mást mondani, csak azt, hogy miért pont vele történne meg, hogy belehal a fertőzésbe.

Zacher Gábor nagyon sok érdekes dolgot érintett a pandémiával kapcsolatban, amit az említett műsorban meg is hallgathattok. Maga a videó elég hosszú, de a toxikológus olyanokról beszél benne, ami miatt érdemes végighallgatni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás