promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A börtönbe került népszerű magyar sztár édesanyja könnyek között vallott az igazságról, nem láthatja gyermekét a híresség
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megható interjút került napvilágra, melyben a népszerű sztár édesanyja öntött tiszta vizet a pohárba.

Mostanában finoman szólva is hangos volt a sajtó több magyar híresség börtönviselt ügyeiről: gondoljunk csak a népszerű, meg nem nevezett celebre, aki több millió Forinttal rövidítette meg az adóhatóságot, vagy Galambos Lajosra, közismertebb nevén Lagzi Lajcsira, aki nem olyan rég kezdte meg elég hosszúra nyúlt börtönbüntetését.

Azonban nem újkeletű dolog ez, 2021-ben egy másik igen kedvelt, azonban kétségtelenül megosztó celeb kapott letöltendő börtönbüntetést a bíróságtól: VV Aurélió. Az leginkább a p*cshelikopterezésről ismert celeg végül kinőtt ebből a szerepből és egészen az RTL Klub műsorvezetői pozíciójáig küzdötte fel magát.

Itt azonban derékba tört egy ígéretes karrier: belekeveredett egy csúnya kölcsönügyletbe és egyik barátja kintlévőségét erőszakos módon segített behajtani. Ezután hiábavaló volt minden magyarázata: három én és öt hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték, emberrablás bűntette miatt.

Most édesanyja nyilatkozott és elmondta fiára rá sem lehet ismerni, teljesen új emberré vált a börtönben. Jelenleg egy év és három hónapja van bent, időközben született egy kislánya egy egyéjszakás kalandból, barátnője azonban éppen emiatt az affér miatt nem várta meg őt, szakítottak.

Édesanyja azt is elmondta, hogy havonta egy videóbeszélgetésre van lehetősége a fiával, ilyenkor pedig mindig megmutatja neki a kislányát, akit percekig könnyes szemmel néz az egykori VV  sztár.

A kislány sok időt tölt a nagymamájánál és ő rengeteget mesél neki a fiáról, vagyis a kislány édesapjáról. Gyakori közös program Aurélió fotóinak a nézegetése és elmondása szerint a kislány már felismeri a férfit. Aurélió és édesanyja is azt a pillanatot várja a legjobban, amikor életében először találkoznak majd egymással.

Szerette volna a kislányt a saját nevére venni, azonban az ehhez szükséges procedúra lebonyolítását a börtön nem engedélyezte, így ez egyelőre még várat magára, azonban édesanyja szerint fia első dolga lesz ezt megtenni a szabadulása után. Amire a fenti matematika alapján mindössze már csak két évet és két kell várnia.

Forrás: rtl.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás