promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtudta a szépségkirálynő férje, hogy terhes, és már nem akart kamatyolni vele többet
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dobó Ági férjének azonnal elment a kedve a kamatyolástól, amint megtudta, hogy felesége terhes.

Kétféle férfi létezik: vannak azok, akik annyira gyönyörűnek találják a párjukat terhes pocakkal, hogy még jobban kívánják őt, és vannak, akik azonnal szexmentes életet hirdetnek, amint megtudják, hogy kedvese gyermeket vár tőle. Utóbbinak több oka is van, a férfiak közül többen attól félnek, hogy a közösülés miatt valami baj történik a babával az anya méhében, míg másoknak egész egyszerűen elmegy a kedvük az intim együttléttől.

Sajnos ez a fajta elzárkózás a szülés után is képes megmaradni, sőt még inkább fokozódni tud, mert bizonyos férfiak már nem tudnak nőként tekinteni a feleségükre, miután életet adott a közös gyereküknek. Így tud hamar kihűlni egy házasság, és ez a veszély állt fent a szépségkirálynő Dobó Ágiéknál is, aki most az Activity-ben beszélt várandóssága traumatikus emlékeiről.

A modell elmondta, hogy mikor közölte a férjével, hogy babát vár, a férfi azután nem akart már lefeküdni vele.

„Onnantól, hogy nőtt a hasam, Csabának ez vizuálisan nem jött össze”

- mesélte az adásban Ági, mire a játékostársainak kikerekedett a szeme.

A legjobban Rekop György humoristát viselték meg a hallottak, de látszólag Csonka András is nagyon ledöbbent a történettől.


A kezdeti beszélgetések után jöhettek a játékok, és elkezdődött a pénzgyűjtés. Dobó Ági Rekop Gyurival játszotta a Tipi-tapit, aki úgy nyúlt be, hogy Ági észre sem vette. Végül azonban ő is összeszedte minden bátorságát, és jól belemártotta ujjait a tálba, majd Járai Máté szájába.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás