promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi váratlan bejelentést tett, ezzel nem számoltak a rajongók
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi szerint nem is volt kérdés, hogy megtegye.

Tóth Andi még márciusban közölte, hogy visszavonul, majd pár hete a Joy Social Media Awards gáláján azt mondta, ezt a döntését nem tervezi megmásítani. Most mégis egy váratlan bejelentéssel lepte meg a rajongóit, ugyanis a közösségi oldalán árulta el, hogy egy új dallal érkezik nemsokára, ami tökéletesen passzol új tevékenységéhez.

A fiatal énekesnő ugyanis a saját ruhamárkájához írt egy dalt, amit ő maga énekelt fel.

„Saját dal lesz a Backoff dala, és igen, én írtam és énekeltem fel. Nem is volt kérdés, hogy ne én. Az én termékeimet az én dalom kíséri”

- árulta el a 24 óráig elérhető Insta Story-jában Tóth Andi, aki ezzel tényleg meglepte a rajongóit, hiszen senki sem gondolta volna a visszavonult sztárról, hogy egyszercsak egy olyan szerzeménnyek rukkol elő, ami a saját márkáját reklámozza.

Ez azonban még nem minden: Andi már a Backoff reklámfilmjét is leforgatta a csapatával, szóval mondhatjuk, hogy máris dübörög a marketing gépezet. Tekintve, hogy Andi az ország egyik legismertebb és legnépszerűbb előadója, biztosra vehetjük, hogy nagy sikere lesz a ruhamárkájának is, tehát igazából nem is lesz szüksége arra, hogy visszatérjen a színpadra; mondjuk meglepő lenne, ha éppen Tóth Andi nem akarna egyszer majd újra koncertezni, hiszen imád énekelni, és a rajongóit is nagyon szereti.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás