promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerült Árpa Attila, dühösen válaszolt az őt felkérdezőknek - most egy darabig valószínűleg nem fogjuk képernyőn látni
Borítókép:  youtube - Partizán
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elege lett Árpa Attilának - a fél internet őt kereste eltűnése után.

Árpa Attila producer több, mint 20 éve a médiában tevékenykedik. Színészi, rendezői kvalitásait is megcsillogtatta már. Úgy tűnik most elege lett a nyilvánosságból – legalábbis ami a közösségi médiát illeti.

Az tűnt fel a Ripost című lap munkatársainak, hogy nagy ritkán tesz ki posztot az instagram oldalára. Ők kérdezték meg A nagy Ő című reality sztárját, hogy mi ennek az oka. Válaszából pedig kiderült, hogy nem kevés düh és frusztráltság is megbújik az indokok között.

„Mentális szabadságra mentem, fogalmazhatunk így! Elegem lett és meguntam – bevallom őszintén – a digitális véleményhuszárokat, elég lett a kéretlen tanácsadókból, azokból, akik folyton és mindenen fröcsögnek. Nincs szükségem arra, hogy felülbírálja a mindennapjaimat bárki.”

Árpa Attila tehát most visszavonul. Egyelőre csak a közösségi médiától szeretne elszakadni kicsit, de a válaszában azt is próbálja tisztázni, hogy természetesen a világ eseményeiről is szeretne értesülni, így a híreket követni fogja.

A legutóbbi posztja édesanyjával kapcsolatos, bár utal a színésszel szemben folyó büntetőperre is.

„Tudjátok, mennyire érdekelnek engem a mai hírek, és hogy az ügyészség milyen sajtóközleményeket adogat ki velem kapcsolatban? Semennyire. Szarok rá. Tegyék csak. Tudjátok, mit tartok igazán fontosnak? Azt, hogy édesanyámat elkísérhetem a hatvanadik (!) érettségi osztálytalálkozójára. Ezek a fontos dolgok”

A közösségi média túlzott használata tényleg nagyon káros lehet. Hozzájárulhat az állandó stresszhez és szorongáshoz, valamint növelheti az izolációt és a magányérzetet. Emellett csökkentheti a valós kapcsolatokat és ronthatja az önbecsülést és az önértékelést. Az állandó figyelemelterelés, a folyamatos információáradat és a szociális összehasonlítások negatívan befolyásolhatják a munkateljesítményt és az egyéni teljesítményt is. Így érdemes néha elszakadni kicsit ezektől a platformoktól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás