promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Zséda fürdőruhára vetkőzött, mindenkinek leesett az álla a csodaszép énekesnő látványától
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zséda csak ritkán ilyen bevállalós.

Zsédenyi Adrienn, vagyis Zséda nem csupán az ország egyik legtehetségesebb énekesnője, de sokak szerint a legszebb is. Valóban páratlan a gyönyörűsége a hírességnek, aki általában elég visszafogott képeket rak ki magáról a közösségi oldalára, pedig a visszajelzések alapján a rajongói/hódolói kifejezetten vevők lennének pár bevállalósabb felvételre is – csak nagyon-nagyon ritkán van erre példa.

2019-ben kiderült, hogy Zséda házassága 20 év után végetért, de azóta nem igazán lehet tudni semmit az énekesnő magánéletéről, hiszen nagy becsben tartja azt, nem igazán szokott beszélgetni róla. Nemrég viszont érdekes módon kivételt tett, és elárulta, hogy azóta már rátalált a szerelem, és jelenleg boldog párkapcsolatban él – egyelőre nem lehet tudni, hogy ki a szerencsés, de a pletykák szerint egy zenei producerről van szó.

Könnyen lehet, hogy Zséda most is a párjával ment a Balatonra pihenni, ugyanis a minap onnan jelentkezett be, ráadásul még pár figyelemfelkeltő, fürdőruhás fotót is megosztott magáról, ez pedig pontosan elég volt ahhoz, hogy meginduljon a megállíthatatlan dicséretcunami a posztnál – nem meglepő, hiszen álomszépen néz ki a felvételeken.

A 48 éves, aranytorkú Zséda egészen elképesztően fest a képeken, nem meglepő, hogy ilyen sokan odavannak érte, és folyamatosan várják, hogy ehhez hasonló felvételeket posztoljon. Ilyen persze tényleg csak hihetetlenül ritkán van, szóval meg kell becsülni ezt a pillanatot, mivel ki tudja, hogy mikor érzi ismét úgy az előadó, hogy ideje felforrósítania a hangulatot – itt lehet megnézni a fürdőruhás fotóit:

Zséda legutóbb tavaly decemberben jött ki egy kellemes karácsonyi dallal, itt lehet meghallgatni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás