promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zséda végre megmutatta a melleit, vége a szolid visszafogottságnak
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő merész képet posztolt.

Zsédenyi Adrienn, vagyis Zséda 1994-ben vált ismertté a magyar közönség előtt, amikor negyedmagával szinte berobbant a hazai könnyűzenei életbe a Cotton Club Singers tagjaként. Aztán (2002-től) szólókarrierre váltott, és töretlenül folytatja a sikereit.

A 48. születésnapját a napokban ünneplő énekesnő a középiskolában irodalom-dráma tagozaton tanult, és közben 15 éves korától énektanárhoz is járt. Ennek megfelelően végül a színpadon kötött ki, de hiába lépett fel három színházban is, ma mégsem színészként, hanem zenei előadóként ismerjük.

Első önálló albuma a Zséda címet viselte, hogy a közönség rögtön megjegyezhesse az új sztár nevét. 2003-ban ő énekelte a Szeress most! című szappanopera főcímdalát az RTL Klubon, ami további ismertséget hozott számára.

Az énekesnő közben férjhez ment egy orvoshoz, akitől 2007-ben fia született. A házasság azonban pár éve válással végződött, az akkor 45 éves szépség két évtized után döntött úgy, hogy kilép a kapcsolatból.

„Nem kudarc, inkább fejlődéstörténet ez! Egyszerűen másfelé fejlődtünk, és mostanra érett meg a döntés. Én erőt merítettem a változásból. A szeretet és az egymás iránti tisztelet viszont örökre megmarad”

– nyilatkozta akkor Zséda a Nők Lapjának (a Life.hu idézte) sejtelmesen és kissé homályosan, de az a lényeg, hogy békében vált el a férjétől, és nagy egyetértésben nevelik tovább gyermeküket, aki versenyszerűen úszik, ugyanakkor szívesen rappel is, csak hogy ne essen messze az alma a fájától.

Zsédára általában a szolid visszafogottság jellemző, éppen ezért okozott nagy meglepetést, hogy a napokban egy hozzá képest merész fotót tett ki az Instagramra. Olyan mélyen hajol előre a lila plüssgalléros ruhájában, hogy a formás mellei szinte félig kilátszanak, üdítő látványt kínálva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás