promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan szétalázták Meghan Markle-t, ekkora botrány még sosem volt a brit királyi családban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még vizsgálat is indult az ügyben, Meghan Markle-t nyilvánosan alázták meg.

Mindig van valami balhé a brit királyi család körül, hiszen hol III. Károly király döntései miatt akadnak ki az emberek, hol Harry herceg és Meghan Markle szűnni nem akaró mizériája ad okot a botrányokra. Mondjuk az utóbbi nem annyira meglepő, hiszen Meghanékat kifejezetten rühellik a britek, főleg, mióta nagy csinnadrattával Los Angelesbe költöztek, hogy onnan dobálják a sárt a családtagjaikra – aztán meg folyton békülnének, legalábbis Harry herceg biztosan.

Harry herceg Tartalék című könyve nemrég hatalmas port kavart, és eléggé beárnyékolta a testvére, Vilmos napjait, de a britek szemében még mindig Meghan Markle az „ördög”, hiszen úgy gondolják, hogy Harry kizárólag miatta fordított hátat a családjának, miután a felesége mondhatni kimosta az agyát, és ráerőltette a saját akaratát – valóban elég durva véleménnyel vannak róla az emberek.

A Top Gear, vagyis Csúcsmodellek című autós műsor sztárja, Jeremy Clarkson annyira rühelli Meghan Markle-t, hogy írt a The Sun című lapnak egy cikket, amiben egyebek között arról értekezik, hogy szeretné látni, ahogy Harry herceg feleségét pucéran végigvezetik az utcán, miközben az emberek ürülékkel dobálják őt – mondani sem kell, hogy gigantikus botrányt okozott ezzel a híresség,

A cikk a rengeteg panasz és felháborodás hatására hamar lekerült a honlapról, és a The Sun, illetve Jeremy Clarkson is elnézést kért miatta. Ettől függetlenül vizsgálat indult az ügyben, most pedig kiderült az eredménye. Megállapították, hogy a műsorvezető szexista volt és megalázta Meghan Markle-t, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ennek az „ítéletnek” lesz-e következménye.

Így néz ki Jeremy Clarkson, hátha valakinek nem ugrott be hirtelen csak névről:

Akit érdekel, az itt megnézhet egy érdekességekkel teli videót a brit királyi családról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás