promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs tovább, Meghan Markle és Harry herceg számára vége annak az időszaknak, hogy otthonuk van Nagy-Britanniában
Borítókép:  Ferrari Press Agency / Travalyst / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hivatalosan is megtörtént, eljtött a búcsú ideje.​

Az elmúlt időszakban óriási nyilvánosságot kapott Meghan Markle és Harry kapcsolata, hiszen azzal volt tele a sajtó sokáig, hogy a herceg menekül a családja elől, méghozzá egy olyan helyre, ahová nem engedik be a médiát sem, hogy minden nyilvánosságtól távol legyenek a vendégek. Később Harry a sajtósa útján közleményt is kiadott az üggyel kapcsolatban, amelyben elmagyarázta a helyzetet. De azt már nem lehetett megállítani, hoyg a sajtó a herceg titkos életéről kezdjen el cikkeket írni

Azonban sokan azóta is azt látják, hogy a sussexiek kapcsolata válságban van, sőt, később mind Meghan Markle-nek, mint pedig Harry-nek kikiáltottak egy-egy olyan embert, aki miatt válságban lehet a kapcsolatuk.

A hercegné esetén ez az egyik testőre volt, és a sajtó attól sem rettent vissza, hogy olyan indokakat mondjon erre, minthogy összeöltöznek, Harry kapcsán pedig nem is olyan régen már arról lehet olvasni, hogy Harry és Meghan egyik alkalmazottja az, aki bezavarhat a kapcsolatba, hiszen a megtévesztésig hasonlít Harry egyik régi szerelmére. Ám ezek továbbra is csak pletykák maradnak, hiszen még az egyik állítás sem nyert semmiféle bizonyítékot, és bármennyire már a sussexiek lehetséges válásáról írnak a lapok, úgy tűnik, hogy a kapcsolatuk nagyon erős lábakon áll.

Ám van, amiben nincs tovább, és fontos változás van a brit királyi családban.

Ám annak közben végeszakadt, hogy a sussexieknek otthona is van Nagy-Britanniában, hiszen mai határidővel ki kellett költözniük a windsori Frogmore Cottage-ből, és át kellett adniuk a kulcsokat III. Károlynak. Mint arról a Ripost is ír, a mai határidő előtt elszállították már a holmikat a Kaliforniába, és a kulcsokat is visszaadták. Úgy tudni, hogy az ingatlant a király kiadja majd. Amúgy ez az otthon a sussexiek nászajándéka volt még II. Erzsébettől, ezért is szomorú a történet.

Íme az ingatlan:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás