promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Vaják iszonyatosan dögös színésznőjénél most Henry Cavill került a középpontba
Borítókép:  profimédia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rajongók teljesen kiakadtak, mert nem olyan rég derült ki, hogy lecserélik a híres fantasy sorozat főszereplőjét Liam Hemsworth-re.

A Vaják fantasy könyvsorozatból készült mozgóképes adaptáció méltán bebizonyította első két évadával, hogy betöltheti a Trónok harca után hagyott űrt A történetek egy olyan világban játszódnak, amit varázserővel rendelkező és hétköznapi lények, tündék, vámpírok, alakváltók és mindenféle mágikus entitások népesítenek be. A főhős, Ríviai Geralt pénzért öl szörnyetegeket, de legalábbis kiiktatja őket egy időre. Az író úgy alkotta meg ezt a népcsoportot, a vajákokat – hogy hasonlítsanak kicsit a zsoldosokhoz, vagy a bérgyilkosokhoz. Így tehát egy kalandokkal teli, veszélyes utazással tarkított történetet tudott nekik kerekíteni.

A drámasorozat 2019-ben indult, és rendkívül népszerű lett. A sorozat sikere számos tényezőnek köszönhető. Először is, a Vaják rendkívül minőségi és izgalmas tartalmat kínál. A történet a lengyel író, Andrzej Sapkowski könyvein alapul, amelyek már korábban is nagyon populárisak voltak. A jók és a rosszak közötti küzdelmet, az erkölcsi dilemmákat és az összetett karakterek fejlődését bemutatva rendkívül izgalmas és lebilincselő élményt nyújt a nézőknek. A fantasy világok és mítoszok iránti érdeklődés világszerte nagyon népszerű, és a Vaják hűen ábrázolja a mágia, a varázslat és a középkori hangulat világát.

A harmadik évadot a rajongók már úgy várták, mint a messiást. Henry Cavill távozására a produkciós iroda felkészítette a nézőket és ők maguk is úgy gyártották le a két részletben debütáló új etapot, mint akik búcsúzni készülnek a színésztől.

A búcsú nem csak a Vaják iránt rajongóknak nehéz, hanem a benne szereplő stábnak is. A ComicBooknak adott interjújában Anya Chalotra, aki Yennefert alakítja, bevallotta, hogy izgatott, amiért Liam Hemsworth csatlakozik a szereplőgárdához Geralt szerepében. Elismerte Cavill távozásának jelentőségét.

„Izgatottan. Igen, alig várom, hogy Liam a fedélzeten legyen. Nos, ő az, de találkozni vele, és hogy ő legyen Geralt. Bizarr lesz, és úgy érzem, határozottan érezni fogom ezt a veszteséget. Azt hiszem, mindannyian érezni fogjuk.”

Állítólag Liam Hemsworth a bejelentés óta anyait-apait belead a felkészülésbe. Szigorú edzésprogramot tart, és tanulmányozza a karaktert. A The Witcher harmadik évadának első kötetét június 29-én mutatták be a Netflixen, így az már megtekinthető. A második felvonás várhatóan július 27-én érkezik a streaming platformra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás