promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan fordulat: Tomán Szabina mégis visszatér a Cápák közöttbe?
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL meglebegtette, hogy Tomán Szabina mégis visszatérhet a Cápák közöttbe.

Kedden elterjedt a hír, hogy Tomán Szabina kiszállt az RTL óriási népszerűségnek örvendő üzleti showműsorából, a Cápák között-ből. Az üzletasszony a közösségi oldalán azzal indokolta a távozását, mert szeretne kicsit visszavenni a tempóból, és több időt akar szentelni a cégének, a csapatának, és természetesen a családjának.

„Elképesztő tempóban éltem az elmúlt években. Úgy érzem, változtatnom kell. A családom, a cégem, a csapatom mindennél fontosabb, nekik szentelem az időm. Egy csendesebb, elvonultabb, nyugodtabb közeg az, ami engem is és őket is a legjobban támogatja”

- fogalmazott Szabina, aki csodálatosnak írta le azt a 4 évet, amit a Cápák között befejtetőjeként élhetett meg.

Megkérdeztük az RTL Sajtóosztályát, miként reagálnak arra, hogy Tomán Szabina ennyi év után úgy döntött, otthagyja a produkciót, ugyanakkor kíváncsiak voltunk arra, vajon a csatorna megtalálta-e már az üzletasszony utódját. Meglepő választ kaptunk, ugyanis meglengették, hogy Szabina nem végleg lépett ki a műsorból, még visszatérhet.

„Tomán Szabinának nagyon hálás a Cápák között produkció és azok a vállalkozások is, amelyekbe az évek alatt befektetett. Ahogy a hivatalos oldalainkon is reagáltunk, "egy Cápa mindig Cápa marad", így nem elképzelhetetlen, hogy a jövőben újra láthatjuk őt”

Az RTL ugyanakkor hozzátette, hogy a Cápák között 6. évadának befektetőinek személyével kapcsolatban nem sokkal az új adások előtt fog tájékoztatást kiadni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás