promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vállalhatatlan nyalakodásba fulladt a családi reklámfilm forgatás, a rendező is bedobta a törölközőt a túlfűtött szereplők miatt
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A reklámfilmek forgatása érdekes szakma, a legtöbb ember el sem tudja képzelni mi zajlik a kulisszák mögött. Most egy igen megdöbbentő felvételt mutatunk nektek, ahol szinte pornófilmbe ment át egy kedves családi videó.

Az alaptörténet igen egyszerű: egy joghurthoz szeretnék elkészíteni az ideális, családbarát verziójú reklámot, melyhez meg is találták a tökéletes színésznőt, Mindyt. A forgatáson mindenki igyekszik a lehető legjobb teljesítményt nyújtani, ugyanis jelen van a cég igazgatója is, aki szeretné felügyelni azt, hogy valóban a márkához méltó reklám készüljön el.

A rendező kiadja az utasítást, forog a kamera, ám valami egészen megdöbbentő dolog történik: Mindy mintha nem tudná pontosan milyen forgatásra érkezett és úgy falja a fehér édességet, ami tévében egyszerűen nem mehetne le a 18-as karika nélkül.

A rendező finoman figyelmezteti a művésznőt arra, hogy ez az alakítás túl sok és jelzi, hogy kisgyermekes családok a fő célközönség, így ezt a hálószobába való mutatványt ne itt adja elő.

Mindy érti a kritikát, megígéri, hogy visszavesz, azonban az események hirtelen teljesen elszabadulnak: félreérthetetlen mozdulatokkal és hangjelzésekkel fejezi ki a joghurt iránti szeretetét, összekeni az arcát a fehér masszával, megjelenik egy másik, hasonlóan túlfűtött hölgy is, akivel már ketten falják a joghurtot és egy kezelhetetlen méretű fekete merőkanál is képbe kerül.

A rendező kiborul, a vezérigazgató és a stáb többi tagja azonban biztatja a hölgyet, le sem tagadhatnák, hogy tetszik nekik az alakítás. A rendező próbál rendet tartani és egy pillanatra felcsillan a remény, hogy vállalható eredmény születik, mivel sikerül felvenni hibátlanul (és erotikamentesen) a kérdéses jelenetet, azonban a színésznő annyira megrészegül a dicsérettől, hogy ledobja a ruháját és végképp elszabadul a pokol.

Azt nem tudni, hogy a felvételt végül sikerült e felhasználni, mindenesetre ez a kis werkfilm a forgatásról garantáltan sok ember napját tudja feldobni.

A hihetetlenül vicces videót itt tudjátok megnézni, mindegyik szereplő alakítása parádés:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás