promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtámadták Hajdú Pétert, videón a műsorvezető elleni merénylet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hajdú Péter annyira megijedt a támadójától, hogy összeesett.

Hajdú Pétert egy kis időre kölcsön adta az RTL-nek a TV2 - még akkor, amikor tanácsadóként dolgozott a csatornánál. A Frizbi műsorvezetője elvállalta, hogy részt vesz az újfajta Activity-ben, de valószínűleg már megbánta, hogy igent mondott a felkérésre, ugyanis az adásfelvétel közben megtámadták őt, amitől annyira megijedt, hogy összeesett.

A hétfői adásban Puskás Peti nem tudta megállni, hogy ne kérdezze meg Hajdú Pétertől, miszerint igazak-e a válásáról szóló hírek. A műsorvezető tisztázta a pletykát, elmondta, mi történt valójában a magánéletében. A története során valahogy szóba került maga a pápa is, mire a többi játékos döbbenten meredt Hajdúra.


Persze nem ez volt az egyetlen titok, amire fény derült Péterrel kapcsolatban. Még a játékok előtt Tóth Zolkó elárulta, hogy egyszer megpróbálta elhívni a műsorába Hajdú Pétert, aki a TikTokert meglepve, szinte azonnal válaszolt. Azt azonban Hajdú egyáltalán nem értette, hogy mi keresnivalója lenne egy éneklős műsorban. Zolkónak erre is megvolt a válasza, ami nem igazán tetszett a műsorvezetőnek.

„Köszi, hogy hozzá hasonlítasz”

- mondta ledöbbenve Hajdú Péter, de hogy kiről van szó, az az adásrészletből kiderül.


Az Activity hétfői adásában előkerült az úgynevezett Tipi-tapi játék, aminek az volt a lényege, hogy a hírességek bedugták a kezüket egy dobozba, és ki kellett találniuk, hogy mi van benne. Tóth Zolkó és Rekop Gyuri félve dugták be a kezüket, pedig ekkor még nem is sejtették, hogy Tihanyi Peti lesben áll, és azt várja, hogy megharaphassa őket. Tücsi és Hajdú Péter is rettegtek játéktól. Péter alig mert csak benyúlni a dobozba, amikor viszont megtette, annyira megijedt, hogy összeesett. Ezt látva az egész stúdió nevetni kezdett.

„Megtámadta az ujjamat!”

- kiáltott fel a műsorvezető, majd szembesült vele, hogy mibe is nyúlt bele.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás