promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rekordsebességgel lépett tovább a TV2, azonnal találtak mást a távozó műsorvezető helyére
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egymás után érik a meglepetések a TV2 népszerű műsorának a nézőit, szinte idő sincs feleszmélni a változások miatt.

Ahogyan arról mi is írtunk, teljes titokban hatalmas változás zajlott le a TV2 népszerű adása kapcsán: Szebeni István többé nem látható majd a csatornán, így akik a Tényeket a kedvelt műsorvezető miatt nézték, mindenképpen csalódni fognak.

A távozás okaként egyik fél sem nevezett meg konkrétumot, a távozást azonban mindkét fél elegánsan kezelte: nem tettek nyilatkozatot arról, hogy bárki bármivel szemben ellenséges viszonyban lenne.

Sejthető volt, hogy a csatorna nem engedheti meg magának az adáskimaradást, az azonban mindenkit váratlanul ért, hogy a szeretett műsorvezető helye még ki sem hűlt és máris gondoskodtak az utánpótlásról.

Erről maga a csatorna nyilatkozott, ezt nyilatkozták a történtekről:

,,Szebeni István valóban nem dolgozik már a TV2 Csoportnál, a hírműsorokat a meglévő professzionális műsorvezető csapat tagjai vezetik tovább."

Ebből az derül ki, hogy nem keresnek új arcokat a népszer műsorban, hanem korábbi kollégái lesznek azok, akik helyettesítik a műsorvezetőt. Legalábbi egyelőre, arról ugyanis semmit nem tudni, hogy a TV2 Médiacsoport milyen további változtatásokat tervez még a jövőben.

Remélhetőleg további, ekkora nézőközönséget érintő változás nem várható, ugyanis a Tények valóban Magyarország egyik legnézettebb hírműsora volt, egy ekkora módosítás pedig sok tévénézőre hathat csalódásként, legrosszabb esetben még az sem elképzelhetetlen, hogy sokan elpártolnak a csatornától.

Szebeni István egyébként már okozott meglepetést a csatornának, szinte már notórius visszatérőnek számít: 2017-ig a TV2-nél volt műsorvezető, majd szerződést bontottak, másfél évig a szintén népszerű ATV foglalkoztatta és 2019-ben "hazatért": ismét ismerős helyen, a Tények házigazdájaként állhatott szolgálatba.

Forrás: 24.hu, media1.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás