promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Merci új mellei tömeges kiakadást okoztak, túlzásba esett az egykori villalakó?
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A végeredményt látva sokak szerint inkább nem kellett volna kés alá feküdnie VV Mercinek.

Balázs Mercédeszt, azaz VV Mercit a Való Világ 10. évadában ismerhette meg az ország, és mondhatjuk, hogy elég mély benyomást tett a közönségre a fiatal esztergomi lány, ugyanis elég bevállalós volt a villában, több forró pillanatot is hozott a nézőknek. Végül nem sikerült megnyernie a műsort, de utána több programban is feltűnt az RTL-en, sőt, még zenei karrierbe is kezdett Cedes néven.

VV Merci műsorvezetőként is bizonyított már, de a legtöbben általában nem ezért beszélnek róla, hanem azért, mert elképesztően dögösnek tartják, főleg, mióta felkerültek az internetre a pikáns videói. A híresség állítólag nemrég rejtélyes okokból szétment a vőlegényével, most pedig a Balaton Soundon bulizott, és azt is megosztotta TikTokon a követőivel, hogyan is készül a fesztiválozásra – de akadt egy kis bökkenő.

Még áprilisban kés alá feküdt VV Merci és új, jóval nagyobb melleket csináltatott magának, de a kommentelők úgy gondolják, hogy nem lett éppenséggel előnyös a végeredmény – sőt, sokan egyenesen furcsának nevezték az egykori villalakó melleit, de ennél jóval durvább, sértőbb hozzászólások is születtek a videó láttán, ami mondhatni tömeges kiakadást okozott.

Akkora volt a beszóláshullám, hogy még VV Merci sem hagyta szó nélkül a dolgot, és elárulta, hogy még idő kell, amíg a mellei elnyerik a végleges formájukat, illetve a szépség relatív. Utóbbival egyértelműen arra utalt, hogy ő természetesen elégedett lehet a saját testével attól függetlenül, hogy sokan betámadják emiatt, hiszen egyedül az a lényeg, hogy ő jól érezze magát a bőrében, és semmi más.

Itt lehet megnézni, ahogy VV Merci a Balaton Soundra készülődik, és megmutatja a világnak, hogyan is sikerültek az új keblei:

Akit esetleg érdekel, itt meghallgathatja VV Merci, azaz Cedes egyik dalát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás