promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Merci megalázva érezte magát Dubajban, és még a ruhája is átázott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legutóbb Dubajban nyaralgató Balázs Merci ruhában álllt most a zuhany alá, ami teljesen átázott.

Legutóbb már műsorvezetői szerepben is kipróbálta magát a Való Világ 11. évada kapcsán, ám előtte még játékosként tűnt fel az RTL és testvércsatornáinak műsorán Balázs Mercédesz. A saját ötlete alapján magát csak Cedes-ként megnevező hölgyemény egy igazi 21. századi bulvártermék, aki szaftos beszólásokkal, tökéletes testtel és példás szorgalommal építi fel saját magát a magyar köztudatban. A korábbi VV Merci a műsorvezetés mellett persze már szerepelt más műsorokban, mint például a Chesea vagyok ments ki innen! túlélőreality-ben. Sőt, még a magyar hölgyek körében is egyre népszerűbb OnlyFans-re is feltévedt, természetesen, mint modell. Arról ugyan nincs hírünk, hogy mennyire térült meg a próbálkozása. 

Bár alighanem a mai napig sikerrel vállalkozott a vetkőzős-pornós oldalon való szereplésre, mert tegnap és tegnap előtt is megörvendeztette a négyezer követőjét. A bátrak persze meg is kísérelhetik jó pénzért meglesni Merci legféltettebb részeit, lévén már havi 20 dollárért az előfizetői lehetünk. Egyébként érdekes, hogy Balázs kisasszony számára ennyire bejött az OnlyFans, lévén komoly párkapcsolatban él szerelmével, Urbányi Krisztiánnal.

Ráadásul hősnőnk vőlegénye szintén modellkedik az emlegetett honlapon, ahol 2500 rajongóval büszkélkedhet. 

A páros még tavasszal a Közel-Keleten hírhedt városában, Dubajban nyaralgatott. Hatalmas meglepetésre Merci nem csak pozitív élményeiről számolhatott be. Fiatal celebünk ugyanis arról panaszkodott, hogy másodrangú emberként kezelték a helyiek. Persze, szegény lánynak nem esett le, hogy a muzulmán vallás-, és kultúrkörnyezetben a nők szerepe valóban csak másodlagos a férfiak mögött.

„Bárhova bementem, én semmibe voltam nézve. Háttérbe szorultam. Akárhogy ki lehettem öltözve, akármi lehetett, senki nem nézett utánam. Nem minthogyha ez vágyam lenne...”

- fakadt ki, Cedes, aki szerencsére nem csak az OnlyFans-en szíveskedik mutatni magából ezt-azt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás