promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Scarlett Johanssonról lecsúszott a bugyi, később az is kiderült, hogy a színésznőtől még azt is megkérdezték, hogy visel-e a jelmez alatt fehérneműt
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű színésznő sokszor került a filmekben alsóneműs helyzetbe.

Scarlett Johansson a világ leggyönyörűbb színésznője, aki bizony számtalan szerepet magára öltött az elmúlt évtizedekben, de biztos, hogy a legismertebb szerepe szées e publikumban az, hogy ő Fekete Özvegy a Bosszúállók-filmekben, és így a Marvel-univerzumban. korábban rengeteg hír jött arról is, hogy sokáig ő volt az egyik legjobban fizetett filmsztár. A képernyőn pedog mindeig elképesztő ruhákban láthatjuk őt, és bizony, aki rákeres a vele készült interjúkra, nagyon pikáns részeket is kiszúrhat, hiszen többször is kérdezték őt a bugyijáról ezekben az interjúkban, a színésznő pedig mindig frappáns válaszokat adott a feltett kérdésekre. A Bosszúáálók című film kapcsán például azt kérdezték tőle, hogy visel-e bugyit a jelmeze alatt.

Természetesen olyan választ adott, amelyben nem válaszolt a számára kissé idegesítő kérdésre.

Amúgy a neten rákeresve, Scarlett Johanssonnak nagyon sok oylan filmszerepe van, ahol bizony többet mutat meg annál, mint megszoktunk, ennek ellenére mégis a csendes visszafogottság jellemzi ezeket az alkotásokat. Ilyen például, ahol sokszor kerül pikáns helyzetbe a 203-as Elveszett jelentés című film, ahol konkrétan egy teljes snitt végigpásztázik azon, ahogy az ágyban fekszik egy átlátszó fehérneműben.

De például itt van az Under The Skin című film is, amelyben nagyon sokszor láthatjuk őt majdhogy nem meztelen, és készült egy olyan fotósorozat is, amelyben már a címben is utaltunk, hogy lecsúszik a bugyija. Araks Yeramyan kérte fel a híres színésznőket, hogy kreatív módon készítsenek képeket az alsónemű szettjükről, az eredmény pedig IDE kattintva látható, tényleg olyan, ami magával ragadja az ember fantáziáját.

A YouTube-on amúgy ez a leghíresebb alsóneműs videója a gyönyörű színésznőnek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás