promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentő fotót tett közzé Cinthya Dictator, rengeteg követője elfordult a művésznőtől pornós kapcsolata miatt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Cinthya Dictator még tőle is szokatlan extrém posztot tett ki, teljesen megdöbbentette a követőit egy eddig ismeretlen kapcsolatával.

Cinti mindig is őszintén vallott az őt ért támadásokról és nehézségeiről, melyek az egész életét megnehezítették, azonban sosem hagyta, hogy ezek felülkerekedjenek rajta.

Varga Viktorral való viharos kapcsolata és szakítása megviselték a tehetséges fotóst, azóta azonban stabil és boldog párkapcsolatban él a korábbi Anti Fitness Club, mostani Jetlag frontemberével.

Gyakran került szóba ételintoleranciája, amely miatt gyakoratilag képtelen hízni és alakja miatt sokszor került a negatív megjegyzések kereszttüzébe.

Sokszor vádolták evészavarral, amit ő minden esetben megcáfolt és mindenkit biztosított arról, hogy a lehető legegészségesebben él, egyszerűen ilyen a testalkata. Most egy régi barátságának állít emléket az új Instagram posztjával, amin sokak megdöbbenésére Kelemen Annával szerepel. Az ismeretségük nem új, a képfelirat szerint már 10 éve közeli, nagyon jó barátok. Anna az utóbbi időben szintén többször kapott élces megjegyzéseket a nagy fogyása után, azonban ő is cáfolja, hogy bármilyen életmódbeli problémája lenne, egyszerűen csak így tetszik neki.

Cinti azt írta, hogy Anna mindig mellette volt a nehéz időkben, feltételezhető, hogy a rengeteg pletyka miatt most ez fordítva van és a szőke szépségnek van szüksége barátnője támogatására.

A kérdéses fotót itt nézhetitek meg:

A kommentelők nagyon megdöbbentek és sokan csalódottságukat fejezték ki a barátsággal kapcsolatban, többen ki is követték Cintyát.

Emellett azonban Cinti egyre több megkeresést kap és a magánélete mellett a karrierje jobban szárnyal, mint eddig bármikor: A Pepsi által kiírt játékban a tehetséges, kezdő művészeket támogató kezdeményezés keretein belül a Pepsi Space oldalára lehet feltöteni zenéket, videókat, fotót és grafikákat. A vizuális művek közül a grafikákat és a fotókat Cinti fogja zsűrizni. Másik két zsűritársa TDanny és Trunk Dablty Tamás lesz.

Mi kitartást kívánunk a tehetséges és csupaszív lánynak, hiszen aki elfordul tőle azért, mert tőle nem szokatlan módon kiállt egy barátja mellett, azt talán jobb is, ha nem tudja a követői között.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás