promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fekete Pákót levetkőztették és koporsóba tették a VIVA TV legbénább műsorában
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A VIVA csatornáján is akadtak anno gyöngyszemek, ahol Fekete Pákót, vagy éppen Győzikét is szívatták anno.

Valószínűleg elég sokan emlékezhetnek a Z+ zenei csatornára. Elképesztő, de anno még Sebestyén Balázs karrierje is itt indult el a Megálló című műsorral. Itt az utca emberét szólították le, aki küldhetett valamilyen dalt általában „mindenkinek, aki szereti”.

Sebestyén Balázs anno botrányba is keveredett, mivel elég durva felvételek kerültek ki róla az internetre, amiben például egy kövér tinit aláz meg.

A Z+ később VIVA+ lett, majd később szimplán VIVA. A csatorna elég sok műsorvezetőnek jelentett jelentős ugródeszkát. Persze akadtak olyan műsorok is, amit sokan elfelejtenének, és hát meg is tették.

A VIVA TV-n anno elindult egy rendkívül gyenge műsor Menny a pokolba címmel, amiben celebeket szívattak. Az Iszak Eszti és Sanyóca által vezetett saját gyártású szériába olyan hírességek kerültek be, mint Radics Gigi, Varga Viktor, Tolvai Reni, vagy az akkor is mindenhol feltűnő Győzike, vagy éppen Fekete Pákó.

A show hétköznap délutánonként vette kezdetét, de nem igazán hagyott mély nyomott semmiben. Ez onnan is látszik, hogy nem igazán vannak róla felvételek az interneten. Ide kattintva nézhettek meg egy roppant rossz minőségű felvételt arról, ahogyan Feket Pákót levetkőztetik, majd beteszik egy koporsóba, ahol énekelnie kell.

A műsor természetesen ehhez hasonló érthetetlen feladatokkal volt tele. Azért jó tudni, hogy ilyen is volt anno. Akadt persze csótánypakolás, vagy gyerekszívatásnak is roppant gyenge chilis pillecukor evés.

Az viszont nem semmi, hogy anno Hajdú Péter akkor párját, Sarka Katát is sikerült lecsábítani egy megmérettetésre. Tehát a műsorból nem igazán maradtak fent felvételek az utókor számára interneten, de a Z pluszos Sebestyén Balázzsal még mindig lehet nosztalgiázni. Ő akkor már elég régóta az RTL Klubhoz szerződött, pedig illett volna hozzá a Menny a pokolba vezetése.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás